Povezane vesti
Šok tajne estrade: Folker priznao da je imao intimne odnose sa muškarcem, raskrinkao kolege: "Pevačice se švalerišu kod mene u…
Blic 29.11.2022
Folker Era Ojdanić izneo je skanalozne tvdnje, da su njegove koleginice varale muževe u njegovoj kafani, a da ih je on u svemu tome pokrivao. - Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje muževe. Dolazile su sa švalerima, ćutao sam o… »
Pevačice se švalerišu Kod mene u kafani: Era Ojdanić otkrio šta se dešava u Meljaku - "Nek' jedna kaže ružnu reč o meni"…
Mondo 29.11.2022
Pevač i ugostitelj Era Ojdanić otkrio da "nikada ne bi rekao njihovim muževima" Pevač i ugostitelj Era Ojdanić otkrio da "nikada ne bi rekao njihovim muževima" Folk pevač Era Ojdanić progovorio je o temi koja je na estradi jedna od najstrože čuvanih… »
Vesti dana »

Zrenjanin: Policija sprečila poljoprivrednike da traktorima dođu pred Gradsku kuću
In medija pre 5 minutajoš 25 povezanih

Bešlagić o Halidu Bešliću: Nije on sarajevski, nije on samo bosanski, njega je Bog poslao na zemlju
Danas pre 20 minutajoš 35 povezanih

(Foto) smrskan auto u tunelu Munjino brdo: Udes na auto-putu "Miloš Veliki", povređene 3 osobe, saobraćaj usporen
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih

Incident tokom trampovog govora u izraelskom parlamentu! Evo šta je naglo prekinulo govor američkog predsednika (foto/video)
Kurir pre 20 minutajoš 134 povezane

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih