Povezane vesti
Šok tajne estrade: Folker priznao da je imao intimne odnose sa muškarcem, raskrinkao kolege: "Pevačice se švalerišu kod mene u…
Blic 29.11.2022
Folker Era Ojdanić izneo je skanalozne tvdnje, da su njegove koleginice varale muževe u njegovoj kafani, a da ih je on u svemu tome pokrivao. - Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje muževe. Dolazile su sa švalerima, ćutao sam o… »
Pevačice se švalerišu Kod mene u kafani: Era Ojdanić otkrio šta se dešava u Meljaku - "Nek' jedna kaže ružnu reč o meni"…
Mondo 29.11.2022
Pevač i ugostitelj Era Ojdanić otkrio da "nikada ne bi rekao njihovim muževima" Pevač i ugostitelj Era Ojdanić otkrio da "nikada ne bi rekao njihovim muževima" Folk pevač Era Ojdanić progovorio je o temi koja je na estradi jedna od najstrože čuvanih… »
Vesti dana »
Politički gordijev čvor na Kosovu i Metohiji: Analitičari o trećim izborima za godinu i po dana (video)
Euronews pre 41 minutajoš 55 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 11 minutajoš 39 povezanih
Objavljen snimak urušavanja zgrade! Novi detalji o razornom zemljotresu na Filipinima, broje se mrtvi i povređeni (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 47 povezanih
"Gotovo je" Iran objavio kraj operacije protiv Izraela, oglasio se i Tramp (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Izmena režima saobraćaja na auto-putu kod Velike Plane zbog radova
Pressek pre 2 satajoš 26 povezanih