Povezane vesti

On ne greši - Srbija sigurno ide dalje "Orlovi" željni osvete ruše Švajcarsku i zakazuju novi spektakl sa Ronaldovom…

On ne greši - Srbija sigurno ide dalje "Orlovi" željni osvete ruše Švajcarsku i zakazuju novi spektakl sa Ronaldovom…

Alo 29.11.2022
Utakmica decenije. Bi Bi Si sport je prognozirao rezultate odlučujućih utakmica grupne faze na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru. Kris Saton, nekadašnji engleski golgeter i šampion Premijer lige, bio je u ulozi analitičara, a nekadašnji… »
Kurir analiza: Šta možemo da očekujemo od Švajcaraca?! Poznato od koga Orlovima preti najveća opasnost!

Kurir analiza: Šta možemo da očekujemo od Švajcaraca?! Poznato od koga Orlovima preti najveća opasnost!

Kurir 29.11.2022
Sudbina je i dalje u našim rukama, i dalje imamo velike šanse za plasman u narednu rundu Svetskog prvenstva. Da bi Orlovi režirali veliki podvig, potrebno je da u petak pobede selekciju Švajcarske, i naravno, da Kamerun ne napravi megasenzaciju protiv… »
Brazilci ponovo bez najboljeg Nejmar ne igra ni sledeći meč na Mundijalu

Brazilci ponovo bez najboljeg Nejmar ne igra ni sledeći meč na Mundijalu

Alo 29.11.2022
Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar propustiće zbog povrede desnog skočnog zgloba i utakmicu protiv Kameruna, u poslednjem kolu grupne faze na Svetskom prvenstvu u Kataru. Lekar brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar rekao je da Nejmar neće… »
"Neshvatljivo mi je šta je Srbija radila na 3:1!" Mijatović veruje u iskupljenje "orlova" u Kataru: Vreme je za pobedu!

"Neshvatljivo mi je šta je Srbija radila na 3:1!" Mijatović veruje u iskupljenje "orlova" u Kataru: Vreme je za pobedu!

Mondo 29.11.2022
Predrag Mijatović imao je poruku za selektora Piksija i igrače pred odlučujći meč u Kataru. Predrag Mijatović imao je poruku za selektora Piksija i igrače pred odlučujći meč u Kataru. Srbija će u petak protiv Švajcarske igrati odlučujući… »
Nedeljnikov idealni tim drugog kola Mundijala: Ne može bez Abubakara, a valjalo bi

Nedeljnikov idealni tim drugog kola Mundijala: Ne može bez Abubakara, a valjalo bi

Nedeljnik 29.11.2022
EPA-EFE/Rolex dela Pena Drugo kolo Svetskog prvenstva u Kataru je za nama, samo tri reprezentacije obezbedile su plasman u nokaut fazu – Francuska, Brazil i Portugal – a treće kolo donosi veliki broj “do or die” utakmica. Kao i za prvo kolo… »
Kvote mnogo toga govore! Srbija i Švajcarska igraju još jedan epski duel, a evo ko je favorit u tom meču!

Kvote mnogo toga govore! Srbija i Švajcarska igraju još jedan epski duel, a evo ko je favorit u tom meču!

Kurir 29.11.2022
Iako je fudbalska reprezentacije Srbije remizirala juče protiv Kameruna, četa Dragana Stojkovića i dalje ima šanse za prolaz u narednu rundu. Da bi se to desilo, matematika je jasna, Orlovi će u petak morati da pobede selekciju Švajcarske u… »
Najveća kvota u univerzumu: Srbija eliminiše Švajcarsku - iskoristi ovu ponudu i osvoji vredne nagrade

Najveća kvota u univerzumu: Srbija eliminiše Švajcarsku - iskoristi ovu ponudu i osvoji vredne nagrade

Kurir 29.11.2022
Odigraj tiket, pogodi najveću kvotu i osvoji nagrade. Fudbaleri Srbije nisu uspeli da ostvare pobedu protiv Kameruna u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva, ali sada je vreme za nove izazove! U narednom meču Srbija igra protiv Švajcarske, protiv… »
Za ovo živi cela Srbija "Orlovi" ponovo oči u oči sa Ronaldom? Sve zavisi od nas...

Za ovo živi cela Srbija "Orlovi" ponovo oči u oči sa Ronaldom? Sve zavisi od nas...

Alo 29.11.2022
Ako sve bude po planu, sprema nam se veliki spektakl. U osmini finala Svetsko prvenstva Srbija bi mogla da igra protiv selekcije Portugala. Naravno, prvo je potrebno da naš tim prođe dalje. Srbija se sastaje 2. decembra u 20.00 časova sa starim… »
Reprezentativac Švajcarske u šoku zbog remija Srbije: Bilo je 3:1 i mislio sam da ćete pobediti, a onda sam opet pogledao…

Reprezentativac Švajcarske u šoku zbog remija Srbije: Bilo je 3:1 i mislio sam da ćete pobediti, a onda sam opet pogledao…

Kurir 29.11.2022
Reprezentacija Švajcarske poražena je od Brazila u drugom kolu Svetskog prvenstva, što znači da će utakmica protiv Srbije biti odlučujuća za plasman u narednu fazu. Srpski navijači su, nakon remija "Orlova" protiv Kameruna, navijali za Brazilce… »
Kako su Švajcarci videli meč Srbije? Okreneš glavu, a ono...

Kako su Švajcarci videli meč Srbije? Okreneš glavu, a ono...

Alo 29.11.2022
Šta Švajcarci očekuju od meča protiv Srbije? Fabijan Fraj dao je zanimljiv odgovor. Iskusni štoper Bazela poručio je da je gledao meč Srbije i Kameruna i bio ubeđen da "orlovi" dobijaju taj susret, istakavši da je naša odbrana i njihova šansa… »
Ugasio sam Srbiju na 3:1, a kad sam opet pogledao TV... Poruka iz Švajcarske pred ključni meč: To nam pokazuje jedno!

Ugasio sam Srbiju na 3:1, a kad sam opet pogledao TV... Poruka iz Švajcarske pred ključni meč: To nam pokazuje jedno!

Mondo 29.11.2022
Švajcarski reprezentativac Fabijan Fraj istakao je da je gledao meč Srbije i Kameruna i da je bio iznenađen rezultatom posle 3:1. /od reportera MONDA Milutina Vujičića iz Katara/. Švajcarski reprezentativac Fabijan Fraj istakao je da je gledao meč… »
Srbi i švajcarci oči u oči Ko je favorit? Evo šta kladionice kažu pred meč odluke

Srbi i švajcarci oči u oči Ko je favorit? Evo šta kladionice kažu pred meč odluke

Alo 29.11.2022
U petak je meč odluke (20.00) a sada su već izašle kvote za duel Srbije i Švajvarske. Prema mišljenju bukmejkera, Piksijevi "orlovi" su blagi favoriti u meču sa Sajdžijama. Kvote na trijumf Srbije kreću se od 2.40 do 2.55, nerešen ishod plaća od… »

Vesti dana »