Повезане вести
Хрвати напали милана, огласила се снежана Борјан! Снажна порука на Инстаграму - ево шта им је одговорила!
Мондо 29.11.2022
Супруга канадског голмана имала је шта да каже на друштвеним мрежама два дана након инцидента у чијем се центру нашао њен муж. Супруга канадског голмана имала је шта да каже на друштвеним мрежама два дана након инцидента у чијем… »
Светско фудбалско првенство 2022: ФИФА покренула поступак и против Хрватске – увреде Милану Борјану
Данас 29.11.2022
Два дана поступка против Фудбалског савеза Србије, Међународна фудбалска федерација покренула је нови дисциплински поступак – против Фудбалског савеза Хрватске због инцидента на Светском фудбалском првенству. Према саопштењу… »
Борјанова бака бесна: Зашто Милан помиње Крајину, ми смо Хрвати
Вечерње новости 29.11.2022
ФУДБАЛЕРИ Канаде играли су против Хрватске, славили су "коцкасти" 4:1, а више од резултата пажњу јавности подигле су увреде голману "канукса" Милану Борјану. ФОТО: Тањуг/АП Део навијача Хрватске непримерено је вређао голмана… »
Бака Милана Борјана љута - је*ала га крајина! Новинари отишли у родно село и чули: Шта спомињеш то, ја сам Хрватица!
Мондо 29.11.2022
Бака голмана Црвене звезде и репрезентације Канаде говорила је за хрватске медије након много буре у јавности. Бака голмана Црвене звезде и репрезентације Канаде говорила је за хрватске медије након много буре у јавности. Много… »
Вести дана »

Почела седница Скупштине Београда о плановима детаљне регулације, ребалансима пословања предузећа
Бета пре 29 минутајош 28 повезаних

Претежно сунчано и топлије време у Србији уз изражене температурне осцилације и почетак јесени
Наслови.аи пре 14 минутајош 28 повезаних

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 13 минутајош 23 повезане

Флик: Задовољан сам како је екипа одиграла, Рашфордова завршница је невероватна
РТС пре 33 минутајош 21 повезана

Судар два возила код Ужица, има повређених: Чуо се јак ударац, људи су одмах притрчали да помогну (фото)
Курир пре 1 сатјош 12 повезаних