Повезане вести
Хрвати напали милана, огласила се снежана Борјан! Снажна порука на Инстаграму - ево шта им је одговорила!
Мондо 29.11.2022
Супруга канадског голмана имала је шта да каже на друштвеним мрежама два дана након инцидента у чијем се центру нашао њен муж. Супруга канадског голмана имала је шта да каже на друштвеним мрежама два дана након инцидента у чијем… »
Светско фудбалско првенство 2022: ФИФА покренула поступак и против Хрватске – увреде Милану Борјану
Данас 29.11.2022
Два дана поступка против Фудбалског савеза Србије, Међународна фудбалска федерација покренула је нови дисциплински поступак – против Фудбалског савеза Хрватске због инцидента на Светском фудбалском првенству. Према саопштењу… »
Борјанова бака бесна: Зашто Милан помиње Крајину, ми смо Хрвати
Вечерње новости 29.11.2022
ФУДБАЛЕРИ Канаде играли су против Хрватске, славили су "коцкасти" 4:1, а више од резултата пажњу јавности подигле су увреде голману "канукса" Милану Борјану. ФОТО: Тањуг/АП Део навијача Хрватске непримерено је вређао голмана… »
Бака Милана Борјана љута - је*ала га крајина! Новинари отишли у родно село и чули: Шта спомињеш то, ја сам Хрватица!
Мондо 29.11.2022
Бака голмана Црвене звезде и репрезентације Канаде говорила је за хрватске медије након много буре у јавности. Бака голмана Црвене звезде и репрезентације Канаде говорила је за хрватске медије након много буре у јавности. Много… »
Вести дана »
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 13 минутајош 29 повезаних
Никезић (ССП): Нема никакве одлуке, све је била само још једна Вућићева представа
Данас пре 38 минутајош 37 повезаних
Систем се још уходава, чека се и по неколико сати: Како протиче први дан пријаве нелегалних објеката?
Еуроневс пре 17 минутајош 100 повезаних
"Није постигнут договор са Америком!" Зеленски открио око чега се Кијев није сложио са Вашингтоном
Курир пре 52 минутајош 55 повезаних