Povezane vesti
Hrvati napali milana, oglasila se snežana Borjan! Snažna poruka na Instagramu - evo šta im je odgovorila!
Mondo 29.11.2022
Supruga kanadskog golmana imala je šta da kaže na društvenim mrežama dva dana nakon incidenta u čijem se centru našao njen muž. Supruga kanadskog golmana imala je šta da kaže na društvenim mrežama dva dana nakon incidenta u čijem se centru našao njen… »
Svetsko fudbalsko prvenstvo 2022: FIFA pokrenula postupak i protiv Hrvatske – uvrede Milanu Borjanu
Danas 29.11.2022
Dva dana postupka protiv Fudbalskog saveza Srbije, Međunarodna fudbalska federacija pokrenula je novi disciplinski postupak – protiv Fudbalskog saveza Hrvatske zbog incidenta na Svetskom fudbalskom prvenstvu. Prema saopštenju FIFA, postupak je pokrenut… »
Borjanova baka besna: Zašto Milan pominje Krajinu, mi smo Hrvati
Večernje novosti 29.11.2022
FUDBALERI Kanade igrali su protiv Hrvatske, slavili su "kockasti" 4:1, a više od rezultata pažnju javnosti podigle su uvrede golmanu "kanuksa" Milanu Borjanu. FOTO: Tanjug/AP Deo navijača Hrvatske neprimereno je vređao golmana Kanade, a neki su i razvili… »
Baka Milana Borjana ljuta - je*ala ga krajina! Novinari otišli u rodno selo i čuli: Šta spominješ to, ja sam Hrvatica!
Mondo 29.11.2022
Baka golmana Crvene zvezde i reprezentacije Kanade govorila je za hrvatske medije nakon mnogo bure u javnosti. Baka golmana Crvene zvezde i reprezentacije Kanade govorila je za hrvatske medije nakon mnogo bure u javnosti. Mnogo bure stiglo je u region sa… »
Vesti dana »
"Alpak kapital" novi vlasnik medija kompanije "Adrija njuz netvorka"
RTS pre 40 minutajoš 35 povezanih
Operativni tim: Danas aktivno 45 požara, najteža situacija u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Beta pre 45 minutajoš 47 povezanih
Požari širom Srbije: Lokalizovan požar na Bovanskom jezeru, teška borba u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 28 povezanih
Moneke se oglasio zbog odlaska u penziju Nikole Kalinića, jednu reč su izgovorili svi zvezdaši
Telegraf pre 10 minutajoš 36 povezanih
Netanjahu pristao na radne grupe za Gazu, rastu tenzije sa Iranom
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 39 povezanih