Povezane vesti

"Izvlačio sam kćerku i ženu iz auta" Oglasio se pevač iz Zvezda Granda nakon nesreće u Mostaru

"Izvlačio sam kćerku i ženu iz auta" Oglasio se pevač iz Zvezda Granda nakon nesreće u Mostaru

Blic 29.11.2022
Pre dve večeri dogodila se saobraćajna nesreća na ulazu u Mostar, u kojoj je povređeno više osoba. Udes se dogodio u blizini hotela “Amicus”, a sudarili su se “mercedes” i “polo”, prenosi Srpskainfo. U nesreći je učestvovao pevač iz… »
Zvezda Granda doživeo saobraćajku: „Izvlačio sam ženu i dete iz automobila“

Zvezda Granda doživeo saobraćajku: „Izvlačio sam ženu i dete iz automobila“

Nova 29.11.2022
Pevač Mustafa Omerika doživeo je saobraćajnu nezgodu kod Mostara. Mustafa se pojavio pre devet godina u takmičarskom programu „Zvezde Granda“, gde je osvojio publiku svojim izvedbama. Pevač je pre dva dana doživeo saobraćajnu nezgodu kod… »
Izvlačio ženu i ćerku iz kola nakon sudara: Pevač se oglasio posle saobraćajke - "Sve se vidi na snimku nadzorne kamere"

Izvlačio ženu i ćerku iz kola nakon sudara: Pevač se oglasio posle saobraćajke - "Sve se vidi na snimku nadzorne kamere"

Mondo 29.11.2022
Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja Zvezde Granda otkrio detalje saobraćajne nesreće. Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja Zvezde Granda otkrio detalje saobraćajne nesreće Pevač Mustafa Omerika, kojem su pre devet godina izazvao veliku… »

Vesti dana »