Povezane vesti
Molio je za duet, ali ga je uvek odbijala! Brat Rade Manojlović o odnosu s pevačicom - Imamo istog oca, ali sam se borim
Mondo 29.11.2022
Nenad Manojlović je brat Rade Manojlović, a otkrio je zbog čega pevačica nije želela da snimi duet s njim i u kakvim su odnosima. Nenad Manojlović je brat Rade Manojlović, a otkrio je zbog čega pevačica nije želela da snimi duet s njim i u kakvim su… »
"Molio sam sestru za duet, ona nije htela": Brat priznao da ga je Rada Manojlović odbila za saradnju: "Sam se borim za sebe i…
Blic 29.11.2022
Brat pevačice Radmile Manojlović, Nenad kaže da je nekoliko puta insistirao da sa sestrom snimi pesmu, ali je ona to odbijala i govorila da nije vreme za duet. - Želeo sam s Radom duet. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više baš navaljivao, a… »
Vesti dana »
Lančani sudar kod Loznice, povređeno pet osoba. Delovi vozila rasuti po putu.
Alo pre 2 satajoš 36 povezanih
(Foto) "U tom slučaju bi se podigla radioaktivna prašina" Širi se strah od katastrofe iz 1986! Situacija je ozbiljna, IAEA izdala hitno upozorenje
Blic pre 59 minutajoš 38 povezanih
Zelenski razgovarao sa ukrajinskim pregovaračima i američkim izaslanicima
Nedeljnik pre 1 satjoš 37 povezanih
RHMZ objavio najnoviju prognozu: Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 3 satajoš 30 povezanih
(BLOG) Policija u Šidu ne dozvoljava šetnju planiranom rutom, "filozofi" podsetili na solidarnost s početka blokada u Nišu
N1 Info pre 4 minutajoš 17 povezanih