Povezane vesti
Molio je za duet, ali ga je uvek odbijala! Brat Rade Manojlović o odnosu s pevačicom - Imamo istog oca, ali sam se borim
Mondo 29.11.2022
Nenad Manojlović je brat Rade Manojlović, a otkrio je zbog čega pevačica nije želela da snimi duet s njim i u kakvim su odnosima. Nenad Manojlović je brat Rade Manojlović, a otkrio je zbog čega pevačica nije želela da snimi duet s njim i u kakvim su… »
"Molio sam sestru za duet, ona nije htela": Brat priznao da ga je Rada Manojlović odbila za saradnju: "Sam se borim za sebe i…
Blic 29.11.2022
Brat pevačice Radmile Manojlović, Nenad kaže da je nekoliko puta insistirao da sa sestrom snimi pesmu, ali je ona to odbijala i govorila da nije vreme za duet. - Želeo sam s Radom duet. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više baš navaljivao, a… »
Vesti dana »

Tramp neće više ni da ga gleda: Putin mu se smučio, sada sledi osveta zbog Ukrajine
Alo pre 55 minutajoš 30 povezanih

Popović: Trgovinski dogovor SAD i EU bez definitivnih zaključaka
Biznis.rs pre 2 satajoš 26 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 1 satjoš 26 povezanih

(Radarski snimci) za sat vremena olujni oblaci stižu u Srbiju: Ovako će se kretati iz sata u sat: Pljusak, grad i olujni vetar prvo dolaze ovde, a onda neće biti mesta bez pljuskova!
Blic pre 50 minutajoš 53 povezane

Vučinić: Opozicija ponovo pokazala da iza protesta ne stoji pijetet prema žrtvama u Novom Sadu
Euronews pre 3 satajoš 23 povezane