Povezane vesti
„Neka žena i ja“, pesma koja je Enesu Haliloviću donela još jednu nagradu – Zaplanjski Orfej
Nova 29.11.2022
Dramski pisac, pripovedač i pesnik Enes Halilović ovogodišnji je dobitnik priznanja "Zaplanjski Orfej", nagrade koja se dodeljuje u sklopu "Miljkovićevih poetskih svečanosti". Novopazarski književnik nagradu je dobio za pesmu „Neka žena i ja“, objavio je… »
Još jedna nagrada za novopazarskog književnika Enesa Halilovića
Danas 29.11.2022
Književnik iz Novog Pazara Enes Halilović ovogodišnjih je dobitnik nagrade “Zaplanjski Orfej” za najbolju pesmu “Neka žena i ja”, jednoglasno je odlučio žiri manifestacije “Miljkovićeve poetske svečanosti”. Stručni žiri, na čelu sa Jelenom Mladenović i… »
Vesti dana »
I vuk sit i ovce na broju: Austrija i Alžir u nadoknadi zajedno do 1/16 finala Mundijala
Danas pre 32 minutajoš 35 povezanih
Sučić: Rekao sam Modriću posle meča da igra kao da mu je 20 Ovo su svi parovi i termini 1/16 finala Kolumbija poslala Portugal na Hrvatsku
Sport klub pre 7 minutajoš 31 povezana
Danas je VIDOVDAN, praznik Svetog velikomučenika kneza Lazara i svetih srpskih mučenika Vidovdan Prema predanju crkve, uoči boja na Kosovu knezu Lazaru se javio anđeo Gospodnji, a njegove reči zabeležio je narodni pesnik: „Kojem ćeš se privoljeti carstvu
Volim Zrenjanin pre 7 minutajoš 10 povezanih
Tramp brutalno zapretio: Ako budemo primorani da s vojskom završavamo posao, oni više neće postojati
Večernje novosti pre 42 minutajoš 11 povezanih