Povezane vesti
Gradonačelnik Đurić: Za sinergiju privrede i akademske zajednice
Dnevnik 29.11.2022
Danas sam u Naučno-tehnološkom parku, na poziv domaćina sa @ftn_ns prisustvovao prvom FTN Forumu industrije i akademije, napisao je gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić na svom instagram nalogu. Posebno me raduje što je Japan zemlja-partner Foruma… »
Đurić: Naš grad je svakako centar IT industrije, a ovo će samo doprineti razvoju i stvaranju novih znanja
Kurir 29.11.2022
Danas je obeleženo svečano otvaranje FTN Foruma industrije i akademije pod nazivom „Pametna proizvodnja – rešenja za Industriju 5.0″ čija je tema održiva proizvodnja usmerena na čoveka, kroz sinergiju industrije i akademije. Forum je… »
Forum industrije i akademije "Pametna proizvodnja – rešenja za Industriju 5.0“ otvoren u Novom Sadu
RTV 29.11.2022
NOVI SAD - POČEO FORUM INDUSTRIJE I AKADEMIJE U NAUČNO-TEHNOLOŠKOM PARKU Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je svečanom otvaranju Foruma industrije i akademije „Pametna proizvodnja-rešenja za Industriju 5.0“ čija je tema… »
"Pametna proizvodnja": U Novom Sadu počeo Forum industrije i akademije
Blic 29.11.2022
U Novom Sadu danas je otvoren Forum industrije i akademije "Pametna proizvodnja-rešenja za Industriju 5.0" čija je tema održiva proizvodnja usmerena na čoveka, kroz sinergiju industrije i akademije. Forum organizuje Fakultet tehničkih nauka, a zemlja… »
Vesti dana »

Nenadić o umanjenim platama prosvetara: Novac ne može biti preusmeren bez budžetske rezerve
Danas pre 42 minutajoš 22 povezane

Studenti iz Subotice nastavili put ka Beogradu, večeras stižu u Novi Sad
Moj Novi Sad pre 1 minutjoš 21 povezana

Nova prognoza Marka Čubrila: Evo kad tačno stižu jaki pljuskovi i zahlađenje, ali i sneg na planinama
Nova pre 3 satajoš 17 povezanih

Štrajk na velikim aerodromima u Nemačkoj: Otkazani letovi zbog pregovora o platama
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih

Budući premijer Kanade Mark Karni: Pobedićemo Trampa u trgovinskom ratu
BBC News pre 3 satajoš 14 povezanih