Povezane vesti
Gradonačelnik Đurić: Za sinergiju privrede i akademske zajednice
Dnevnik 29.11.2022
Danas sam u Naučno-tehnološkom parku, na poziv domaćina sa @ftn_ns prisustvovao prvom FTN Forumu industrije i akademije, napisao je gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić na svom instagram nalogu. Posebno me raduje što je Japan zemlja-partner Foruma i što… »
Đurić: Naš grad je svakako centar IT industrije, a ovo će samo doprineti razvoju i stvaranju novih znanja
Kurir 29.11.2022
Danas je obeleženo svečano otvaranje FTN Foruma industrije i akademije pod nazivom „Pametna proizvodnja – rešenja za Industriju 5.0″ čija je tema održiva proizvodnja usmerena na čoveka, kroz sinergiju industrije i akademije. Forum je organizovao Fakultet… »
Forum industrije i akademije "Pametna proizvodnja – rešenja za Industriju 5.0“ otvoren u Novom Sadu
RTV 29.11.2022
NOVI SAD - POČEO FORUM INDUSTRIJE I AKADEMIJE U NAUČNO-TEHNOLOŠKOM PARKU Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je svečanom otvaranju Foruma industrije i akademije „Pametna proizvodnja-rešenja za Industriju 5.0“ čija je tema održiva… »
"Pametna proizvodnja": U Novom Sadu počeo Forum industrije i akademije
Blic 29.11.2022
U Novom Sadu danas je otvoren Forum industrije i akademije "Pametna proizvodnja-rešenja za Industriju 5.0" čija je tema održiva proizvodnja usmerena na čoveka, kroz sinergiju industrije i akademije. Forum organizuje Fakultet tehničkih nauka, a zemlja… »
Vesti dana »
I ruski Lukoil pod američkim sankcijama: Kako će to uticati na Srbiju
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 35 povezanih
Evropska unija i Srbija prelaze na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 19 povezanih
Još jedna grupa studenata iz Novog Pazara krenula peške za Novi Sad
Nova pre 35 minutajoš 8 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 24. oktobar: Promenljivo i svežije vreme
Novi magazin pre 1 satjoš 22 povezane