Повезане вести

Највећи страх ми је да не завршим као он! Милан Милошевић проговорио о здравственом проблему - отац му умро у 47. години

Највећи страх ми је да не завршим као он! Милан Милошевић проговорио о здравственом проблему - отац му умро у 47. години

Мондо 29.11.2022
Милан Милошевић је открио како се сада осећа, а већ неколико дана га нема у Задрузи. Милан Милошевић је открио како се сада осећа, а већ неколико дана га нема у Задрузи. Водитељ Задруге, Милан Милошевић, суочио се са… »
Милан Милошевић мора на интервенцију! Водитељ у страху да не заврши као отац: "Аритмије и притисак су учиниле своје!"

Милан Милошевић мора на интервенцију! Водитељ у страху да не заврши као отац: "Аритмије и притисак су учиниле своје!"

Курир 29.11.2022
Водитељ ријалити програма ''Задруга'' Милан Милошевић већ неколико дана проживљава праву голготу. Наиме, водитељ се поново сусрео са здравственим проблемима, због којих је завршио чак и у болници! Многи су се понадали да ће га… »
Нема га у ријалитију, стално му шаљу поруке: Водитељ Задруге има здравствене проблеме, открио када се враћа у емисију!

Нема га у ријалитију, стално му шаљу поруке: Водитељ Задруге има здравствене проблеме, открио када се враћа у емисију!

Мондо 29.11.2022
Водитељ Милан Милошевић је објаснио због чега је био одсутан и открио када се враћа у Задругу. Водитељ Милан Милошевић је објаснио због чега је био одсутан и открио када се враћа у Задругу. Водитељ Задруге, Милан Милошевић… »
Милан Милошевић се повукао због здраствених проблема: Откривен разлог његовог одсуства: "Много тежак дан је иза мене"

Милан Милошевић се повукао због здраствених проблема: Откривен разлог његовог одсуства: "Много тежак дан је иза мене"

Блиц 29.11.2022
Водитељ Милан Милошевић неколико дана је паузирао са послом, због чега су се његови фанови јако забринули. Наиме, многи су се понадали да ће га видети синоћ у кући, али то се није догодило. Милан се сада огласио на свом… »

Вести дана »