Повезане вести

Јовановић Ћута: Шта вас је то довело до тога, Вучићу, да за себе тврдите да сте најглупљи председник на свету?

Јовановић Ћута: Шта вас је то довело до тога, Вучићу, да за себе тврдите да сте најглупљи председник на свету?

Данас 29.11.2022
Шта вас је то довело, председниче Србије, да за себе данима тврдите да сте најглупљи председник на свету? Бити глуп није кривично дело, а ви сте први председник у историји овог народа који је решио да расељава сељаке са… »
Манојловић о изјави Вучића о литијуму телевизији Пинк: И камен би заплакао

Манојловић о изјави Вучића о литијуму телевизији Пинк: И камен би заплакао

Н1 Инфо 29.11.2022
Директор кампање покрета "Крени-Промени" Саво Манојловић прокоментарисао је да би "и камен заплакао" након синоћног гостовања председника Србије Александра Вучића на телевизији Пинк у којем је поручио "да се горко каје што је… »
Вучић се правио да се не сећа Сава Манојловића и назвао га „стручњаком“, а онда му је стигао убитачан одговор

Вучић се правио да се не сећа Сава Манојловића и назвао га „стручњаком“, а онда му је стигао убитачан одговор

Нова 29.11.2022
Саво Манојловић, директор кампања покрета "Крени-Промени" прокоментарисао је синоћно гостовање председника Србије Александра Вучића на телевизији Пинк у ком је поручио "да се горко каје што је Србија одустала од ископавања… »
Умиру ли Београд и Србија тихо: Да ли су опет могуће масовне блокаде и протести због Рио Тинта и литијума?

Умиру ли Београд и Србија тихо: Да ли су опет могуће масовне блокаде и протести због Рио Тинта и литијума?

Данас 29.11.2022
Две потпуне различите слике са протеста поводом ископавања литијума у само годину дана – од масовних блокада саобраћајница широм Србије 2021, до блокаде испред Владе Србије 2022. на којој било једва 500 људи. Овај знатно мањи… »
Саво Манојловић прокоментарисао Вучићев наступ: И камен би заплакао

Саво Манојловић прокоментарисао Вучићев наступ: И камен би заплакао

Данас 29.11.2022
Саво Манојловић, директор кампање Крени-промени прокоментарисао је синоћно гостовање председника Србије Александра Вучића на Пинку. Манојловић је на свом Твитеру окачио видео са сетном музиком у којем Вучић говори „кловођама… »
„Испао сам најглупљи председник на свету“: Вучић о Рио Тинту и литијуму

„Испао сам најглупљи председник на свету“: Вучић о Рио Тинту и литијуму

Нова 29.11.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се и даље каје што је донео одлуку да Србија одустане од ископавања литијума и да је „испао најглупљи председник на свету“. Вучић је за ТВ Пинк, коментаришући протест… »
Вучић: “И даље се кајем што смо одустали од литијума, испао сам најглупљи председник на свету”

Вучић: “И даље се кајем што смо одустали од литијума, испао сам најглупљи председник на свету”

Недељник 29.11.2022
ЕПА-ЕФЕ/АНДРЕЈ ЦУКИЦ (Бета) – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се и даље каје што је донео одлуку да Србија одустане од ископавања литијума и да је “испао најглупљи председник на свету”. Вучић је за ТВ… »
Вучић: И даље се кајем због литијума, испао сам најглупљи председник на свету

Вучић: И даље се кајем због литијума, испао сам најглупљи председник на свету

Данас 28.11.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се и даље каје што је донео одлуку да Србија одустане од ископавања литијума и да је „испао најглупљи председник на свету“. Вучић је за ТВ Пинк, коментаришући протест… »
СЕОС одустао од протеста против рударења литијума и компаније Рио Тинто

СЕОС одустао од протеста против рударења литијума и компаније Рио Тинто

Данас 28.11.2022
И поред најава да ће се наставити са протестом испред Владе Србије, Савез еколошких организација Србије (СЕОС) одустао је од протеста против рударења литијума и компаније Рио Тинто, преноси Н1. Како кажу из те организације, они… »

Вести дана »