Povezane vesti
Od naredne godine prijava poljoprivrednih gazdinstava u par klikova
Biznis.rs 29.11.2022
platforma eagrar objediniće nekoliko važnih funkcija. Uspostavljanje platforme eAgrar najavljeno je za narednu godinu, a više od 450.000 poljoprivrednih gazdinstava registrovaće se četiri puta brže i jednostavnije nego do sada. Takođe, svi… »
NALED: Prijava poljoprivrednih gazdinstava u par klikova od 2023. da bude prioritet za Vladu Srbije
Danas 29.11.2022
U Srbiji će od naredne godine više od 450.000 poljoprivrednih gazdinsatva, uz pomoć platforme eAgrar, moći da se registruju četiri puta brže i jednostavnije nego do sada, a svi poljoprivrednici moći će elektronski i da podnesu zahteve za subvencije, zbog… »
Vesti dana »
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 40 mrtvih, među povređenima i državljani Srbije
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Moneke sve zapalio svojoj izjavom: „Ne znam da li ti ideš, ali ja ću biti u Atini na f4!“
Hot sport pre 24 minutajoš 88 povezanih
Četvoro Srba povređeno u požaru u Švajcarskoj! Ovo je uzrok katastrofe u kojoj su ljudi goreli živi, progovorio vlasnik bara: "Svima nam je jako teško"
Blic pre 24 minutajoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 62 povezane
Snežni pokrivač stiže u veći deo Srbije: RHMZ najavljuje ledenu kišu i nagli pad temperature
Moj Novi Sad pre 34 minutajoš 19 povezanih