Povezane vesti
Dejan Dragojević doneo važnu odluku: Sa ovim je završio za sva vremena: "Doviđenja prijatno, neću da mi to bude život"
Blic 29.11.2022
Pobednik "Zadruge", Dejan Dragojević, ne želi više da komentariše dešavanja u rijalitiju, iako je trenutno u Beloj kući njegova devojka Aleksandra Nikolić. - Rijaliti me više ne interesuje. Vi znate zašto? Neću više, ja dođem u sobi i pričam u sobi o… »
Dejan Dragojević doneo šok odluku! Evo s čim je završio za sva vremena (video)
Kurir 29.11.2022
Dejan Dragojević, pobednik prethodne sezone Zadruge, odlučio da stavi tačku na teme koje ga povezuju sa rijalitijom, iako je aktuelna zadrugarka njegova devojka Aleksandra Nikolić. Mnogi polemišu hoće li Dragojević ostati uz Nikolićevu zbog glasina i… »
Vesti dana »
"Hvala što ste mi podarili Kosanu" Aca Sofronijević emotivnim govorom raznežio sve – poseban poklon od Halida Bešlića obeležio slavlje
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Od srede do februara 2027. radovi u Bulevaru despota Stefana: Izmenjen režim saobraćaja od Pančevačkog mosta do Cvijićeve
Insajder pre 10 minutajoš 31 povezana
Super Ego, srpska firma pod istragom da je varala i izrabljivala američke kamiondžije, dovođena u vezu sa Vučićem
Nova ekonomija pre 7 satijoš 41 povezana
Udruženje banaka Srbije: U martu smanjena kreditna aktivnost privrede, rast potrošačkih kredita
N1 Info pre 6 satijoš 41 povezana