Povezane vesti
Ispitivanje đaka i utakmica Srbije u isto vreme? – profesorka Tatjana zna kako!
Sputnik 29.11.2022
Pitali su se mnogi kako uklopiti redovne dnevne obaveze sa čudnim terminom utakmice Mundijala između Srbije i Kameruna koja je proteklog ponedeljka startovala od 11.00. Sjajno rešenje je našla profesorka Tatjana Marković Topalović iz Srednje… »
Fudbal u službi nauke: Profesorka iz Šapca vodila čas fizike uz utakmicu srpske reprezentacije
Nova 29.11.2022
Iako je đake trebalo da propita i proveri znanje odlučila je da dopusti gledanje utakmice Srbija - Kamerun. Dok su se navijači nervirali, đaci su rešavali zadatke, pa je utakmica bila zanimljivija. Kako je došla na ideju da fiziku približi kroz… »
Kako su srednjoškolci u Šapcu gledali Orlove i istovremeno vežbali fiziku?
Telegraf 29.11.2022
- Kad sam stigla na čas, shvatila sam da od ispitivanja nema ništa. Na brzinu sam sklopila pitanja, a deca su se oduševila. Svi do jednog su pomno pratili utakmicu - kaže profesorka Tatjana Marković Topalović. Dok smo se svi mi naizmenično… »
Vesti dana »

Nastavljeno suđenje SNS "junacima", oni negiraju krivicu da su devojci lomili vilicu
Novi magazin pre 48 minutajoš 59 povezanih

Novi UDžBENICI od nacionalnog značaja postaju obavezni? Evo šta to znači za đake i roditelje
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih

"Strani centri moći haraju Srbijom" Đukanović posle puštanja aktivista PSG: Današnja odluka Apelaciong suda u Novom Sadu je poruka vlastima i Aleksandru Vučiću
Kurir pre 34 minutajoš 22 povezane

Studenti koji blokiraju FTN: Odluka o asinhronoj nastavi doneta bez uvažavanja studentskih stavova
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih