Povezane vesti
Ispitivanje đaka i utakmica Srbije u isto vreme? – profesorka Tatjana zna kako!
Sputnik 29.11.2022
Pitali su se mnogi kako uklopiti redovne dnevne obaveze sa čudnim terminom utakmice Mundijala između Srbije i Kameruna koja je proteklog ponedeljka startovala od 11.00. Sjajno rešenje je našla profesorka Tatjana Marković Topalović iz Srednje medicinske… »
Fudbal u službi nauke: Profesorka iz Šapca vodila čas fizike uz utakmicu srpske reprezentacije
Nova 29.11.2022
Iako je đake trebalo da propita i proveri znanje odlučila je da dopusti gledanje utakmice Srbija - Kamerun. Dok su se navijači nervirali, đaci su rešavali zadatke, pa je utakmica bila zanimljivija. Kako je došla na ideju da fiziku približi kroz fudbal i… »
Kako su srednjoškolci u Šapcu gledali Orlove i istovremeno vežbali fiziku?
Telegraf 29.11.2022
- Kad sam stigla na čas, shvatila sam da od ispitivanja nema ništa. Na brzinu sam sklopila pitanja, a deca su se oduševila. Svi do jednog su pomno pratili utakmicu - kaže profesorka Tatjana Marković Topalović. Dok smo se svi mi naizmenično nervirali i… »
Vesti dana »

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane

Goran Knežević smenjen sa funkcije člana Odbora direktora NIS-a
Zrenjaninski pre 2 satajoš 21 povezana

Opozicija reagovala zbog objavljivanja slika sudija u Informeru: Zašto ćuti ministar pravde
Nova pre 1 satjoš 43 povezane

"Naglo mu je pozlilo" Grand produkcija momentalno izdala zvanično saopštenje o stanju Žike Jakšića
Alo pre 8 minutajoš 28 povezanih