Povezane vesti
Seka Aleksić otkrila sve o hapšenju! Pevačica detaljno opisala šta se dogodilo, grdno se pokajala - "Plašila sam se!"
Mondo 29.11.2022
Seka Aleksić otkrila da je jednom prilikom bila uhapšena zbog prebrze vožnje. Seka Aleksić otkrila da je jednom prilikom bila uhapšena zbog prebrze vožnje. Seka Aleksić neko je ko sa domaćim medijima razgovara o brojnim dešavanjima kako na sceni, tako i… »
"Tada su me uhapsili": Seka Aleksić otkrila detalje iz pritvora, pa šokirala odgovorom: "Spremam posni pasulj u lateksu"
Blic 29.11.2022
Pevačica Seka Aleksić rešila je da otkrije detalje iz svog privatnog života. Seka je ovoga puta priznala da je jednom prilikom bila uhapšena zbog brze vožnje. - Otkad sam uhapšena pre nekoliko godina zbog brze vožnje, od tada vozim normalno. Nisam bila u… »
Vesti dana »
Protest zbog incidenta kod Pravnog fakulteta u Beogradu, povređeni penzioner stabilno
BBC News pre 5 minutajoš 39 povezanih
BLOG UŽIVO "Ubice, ubice!", "Kerovi, kerovi!": Studenti pred RTS-om upozorili da policija ne čuva njihove skupove duže od mesec dana
Nova pre 24 minutajoš 76 povezanih
Srbija imala i plus sedam, pa na kraju jedva sačuvala pobedu: Mađarska pala u "Čairu"
Euronews pre 54 minutajoš 34 povezane
Ministarstvo poljoprivrede: Hepatitis A pronađen u zamrznutom voću firme iz Požege, deo pošiljke poreklom iz Poljske
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 27 povezanih
Novi bilans žrtava u Kijevu: Najmanje 12 mrtvih i 57 povređenih
Serbian News Media pre 4 minutajoš 37 povezanih