Povezane vesti
Dodik: Postoji spremnost za razgovore sa "osmorkom" o zajedničkom nivou vlasti
RTV 29.11.2022
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da postoji spremnost za razgovore sa "osmorkom" o zajedničkom nivou vlasti, ali bez formiranja koalicije već samo u vidu partnerstvo kako bi se omogućilo rešavanje problema. "Ja sam… »
Dodik: Ministarstvo spoljnih poslova BiH treba da pripadne Srbima
Sputnik 29.11.2022
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da postoji zainteresovanost da ministar inostranih poslova u novom sazivu Saveta ministara BiH bude iz reda srpskog naroda. „Mi ćemo to i da tražimo. Verujemo da to pripada nama, jer je dosadašnji… »
Srbima ministar spoljnih poslova u BiH: Dodik otkrio resor koji će snsd da traži
Večernje novosti 29.11.2022
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da postoji zainteresovanost da ministar spoljnih poslova u novom sazivu Savetu ministara bude iz reda srpskog naroda. Foto: D. Pozderović - Mi ćemo to i da tražimo. Verujemo da to pripada nama, jer je… »
Vesti dana »
Tramp: Spasen američki pilot aviona oborenog u Iranu, povređen je, ali je živ i zdrav
RTS pre 17 minutajoš 26 povezanih
Zna se ko je doktor košarke! Jokić sa ova dva poteza srušio San Antonio (video)
Večernje novosti pre 17 minutajoš 28 povezanih
Pronađeni sumnjivi predmeti u blizini gasne infrastrukture: Detalji velike akcije vojske i policije u Kanjiži
Blic pre 17 minutajoš 32 povezane