Povezane vesti

RAT U UKRAJINI Kina demantuje da isporučuje oružje Rusiji, Kijev traži od Zapada raketne sisteme Patriot

Euronews 30.11.2022
U toku je 280. dan rata u Ukrajini. Predsednik te zemlje Volodimir Zelenski je sinoć izjavio da je situacija na prvoj liniji fronta i dalje teška i da ruske snage pokušavaju da napreduju. Zbog ruskog granatiranja infrastrukturnih ciljeva Ukrajina se… »

Rusi pokušavaju da napreduju u donbasu i harkovu uprkos gubicima: Zelenski zabrinut zbog situacije na prvoj liniji fronta

Kurir 30.11.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je tokom noći da ruske snage pokušavaju da napreduju u Donbaskoj i Harkovskoj oblasti, i ocenio da je situacija na prvoj liniji fronta i dalje teška. "Situacija na frontu je teška“, rekao je Zelenski… »

Zelenski: Rusi nešto planiraju na jugu

Danas 30.11.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski objavio je sinoć na svom Telegram kanalu da ruske snage „uprkos izuzetno teškim gubicima i dalje pokušavaju da napreduju u oblastima Donjecka i Luganska i manevrišu u oblasti Harkov“. „Planiraju nešto i… »

"Rusija planira nešto na jugu": Zelenski: Držimo se

Blic 30.11.2022
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski napisao je kasno sinoć na "Telegramu" da ruske snage "planiraju nešto na jugu". "Uprkos ekstremno velikim ruskim gubicima, okupatori i dalje pokušavaju da napreduju u Donjeckoj oblasti, steknu uporište u… »

"Rusi nešto planiraju..."

B92 30.11.2022
Kijev -- Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da ruske snage pokušavaju da napreduju u Donbaskoj i Harkovskoj oblasti. Takođe je ocenio da je situacija na prvoj liniji fronta i dalje teška. "Situacija na frontu je teška“, rekao je… »

Zelenski: Uprkos gubicima, Rusi pokušavaju da napreduju u Donbasu i Harkovu

Telegraf 30.11.2022
On tvrdi da ruske snage "uprkos velikim gubicima" i dalje pokušavaju da napreduju ka Donjecku i Lugansku. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da ruske snage pokušavaju da napreduju u oblasti Donbasa i Harkova, i ocenio da je situacija na… »

"Ruske snage planiraju nešto na jugu" Ukrajinski predsednik otkrio šta se dešava na frontu

Alo 30.11.2022
„Situacija na frontu je teška", rekao je Ukrajinski predsenik Volodimir Zelenski u noćnom video-obraćanju. Ukrajinski predsednik Zelenski izjavio je večeras da ruske snage pokušavaju da napreduju u Donbaskoj i Harkovskoj oblasti, i ocenio da je… »

Vesti dana »