Povezane vesti
Jovana Jeremić otkrila kada je imala prvi intimni odnos: “Nemam čega da se stidim”
Vesti online 30.11.2022
Voditeljka Jovana Jeremić, svojim izjavama i ponašanjem ne prestaje da šokira javnost, a to je uspela još jednom kada je odgovarala na intimna pitanja. Jovana je naime odgovarala na škakljiva pitanja, a jedno od njih je glasilo: “Kada si izgubila… »
„Izgubila sam nevinost sa 23 i po godine“: Jovana Jeremić otkrila detalje svoje intime
Nova 30.11.2022
Voditeljka je poznata kao neko ko otvoreno govori o svim temama. Iako mnogi izbegavaju ovakva pitanja, Jovana Jeremić iskreno odgovorila. Voditeljka je sve u studiju iznenadila sa svojom izjavom da je nevinost izgubila sa više od 23 godine. „Izgubila sam… »
Jovana Jeremić priznala s koliko godina je izgubila nevinost! U studiju muk, voditelj se zbunio, a ona ispričala detalje
Mondo 30.11.2022
Jovana Jeremić se nije ustručavala da odgovori na pitanje s koliko godina je prvi put spavala s dečkom, a usput je dotičnog i pozdravila. Jovana Jeremić se nije ustručavala da odgovori na pitanje s koliko godina je prvi put spavala s dečkom, a usput je… »
Vesti dana »
Srbija i nelegalna gradnja: Kako podneti prijavu za legalizaciju po novom zakonu
Nova ekonomija pre 17 minutajoš 35 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objekata
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 51 povezana
Zelenski: Ne postoji jedinstven stav o teritorijama, potrebne i bezbednosne garancije
RTV pre 27 minutajoš 43 povezane