Povezane vesti
Selektor Kanade iskren: Voleo bih da vodim Kanadu i na SP 2026. godine
Euronews 30.11.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Kanade Britanac Džon Herdman izjavio je danas da bi voleo da vodi nacionalni tim ove zemlje i na Svetskom prvenstvu, koje će biti održano 2026. godine, prenosi "AP". Herdman (47) je od 2006. do 2011. bio selektor… »
U velsu zadovoljni pokazanim: Veliko dostignuće sam plasman na Mundijal, gradićemo na ovome!
Hot sport 30.11.2022
Vels je sinoć eliminisan i zvanično sa Mundijala. Nisu uspeli da savladaju favorizovane Engleze i naprave čudo, ali i pored toga su zadovoljni učešćem i nastupom, i nadaju se da mogu da idu sada samo uzlaznom putanjom. „Mislim da smo odigrali… »
Selektor Kanade se nada da će voditi ekipu na SP 2026
Sport klub 30.11.2022
Selektor Kanade Džon Herdman izjavio je da bi voleo da nastavi da vodi tu ekipu i na Svetskom prvenstvu u Severnoj Americi 2026. godine. „Jedanaest godina radim u ovoj zemlji i nećete naći nikoga ko je toliko strastven kao ja prema ovom programu… »
Keiroš ni treći put nije uspeo da prođe: „Nismo dali gol i kažnjeni smo, tako to uvek bude!“
Hot sport 30.11.2022
Iran ponovo nije uspeo da se plasira u nokaut fazu Svetskom prvenstva, a u meču gde im je za plasman dalje bio potreban bod, izglubili su od Amerike minimalnim rezultatom i tako rezervisali kartu kući. Karlos Keiroš ni na trećem turniru gde je na… »
Bejl: Igraću za Vels dokle god me žele
Sport klub 30.11.2022
Kapiten Velsa Geret Bejl demantovao je da mu je meč sa Engleskom bio poslednji u dresu nacionalnog tima, prenose britanski mediji. Vels je izgubio od Engleske 3:0 u meču trećeg kola grupe B na Svetskom prvenstvu u Kataru. Selekcija Velsa je osvojila… »
Karlos Keiroš: Nismo dali gol i kažnjeni smo
Sport klub 30.11.2022
Selektor Irana Karlos Keiroš izjavio je u Dohi posle poraza od selekcije SAD da je pobednika meča odlučila bolja igra Amerike u prvom poluvremenu. Iran je završio učešće na Mundijalu, pošto je u meču poslednjeg trećeg kola Grupe B poražen od… »
Selektor SAD Berhalter: Holandija jedan od favorita na SP
Sport klub 30.11.2022
Selektor reprezentacije SAD Greg Berhalter izjavio je u Dohi posle pobede na Iranom i plasmana njegovog tima u osminu finala SP da su igrači dali sve od sebe i pokazali šta mogu. Amerika je plasman u osminu finala obezbedila pobedom nad Iranom od 1:0, u… »
Selektor Velsa: Veliki uspeh da smo uopšte ovde
Sport klub 30.11.2022
Selektor Velsa Robert Pejdž izjavio je u Dohi posle poraza od Engleske da je njegov tim odigrao odlično prvo poluvreme ali da je pao u nastavku. Vels je završio takmičenje na Svetskom prvenstvu, nakon poraza od Engleske sa 0:3, u meču poslednjeg… »
"Izgubio sam kosu zbog ovog novog pravila!" Selektor Amerikanaca jedva preživeo dramu protiv Irana
Večernje novosti 29.11.2022
FUDBALSKA reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država prošla je u osminu finala Svetskog prvenstva pobedivši Iran sa 1:0, a dramatična završnica teško je pala selektoru SAD, Gregu Berhalteru. FOTO: Tanjug/AP - Sa ovim novim pravilom oko sudijske… »
Vesti dana »
Šta tačno znači dinamički red vožnje, detaljno objašnjenje: Vožnje gradskim prevozom od 1. januara besplatne, a evo kad će polaziti s okretnica
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih