Повезане вести

Бразил се провукао против Србије у Катару! Голман им чинио чуда и оставио нашу репрезентацију без победе

Бразил се провукао против Србије у Катару! Голман им чинио чуда и оставио нашу репрезентацију без победе

Курир 30.11.2022
Специјални извештачи Курира из Катара: Александар Радонић, Дејан Игњатовић и Дадо Ђилас Навијачка репрезентација Србије стартовала је на турниру у малом фудбалу у оквиру Мундијала у Катару ремијем против Бразила. Утакмица која… »
Пикси дозволио пред кључни меч да се фудбалери виде са породицама! Софија отишла код Луке, снимак са сином разнежио све…

Пикси дозволио пред кључни меч да се фудбалери виде са породицама! Софија отишла код Луке, снимак са сином разнежио све…

Курир 30.11.2022
Два дана пред одлучујућу утакмицу Србија - Швајцарска, у којој орлови морају да стигну до победе уколико желе да се пласирају у осмину финала Светског првенства, селектор Драган Стојковић Пикси дозволио је фудбалерима да се виде… »
Клетва бачена на пиксија и српске фудбалере: Чак седморица играча имају проблем са повредама, права болница пред Швајцарску

Клетва бачена на пиксија и српске фудбалере: Чак седморица играча имају проблем са повредама, права болница пред Швајцарску

Курир 30.11.2022
Пише: Александар Радонић. Српски фудбалери отишли су са великим амбицијама у Катар на Светскои првенство. Међутим, после прва два меча против Бразила (0:2) и Камеруна (3:3) судбина је и даље у рукама селектора Драгана Стојковића… »
Бразилци су пронашли своју „промају“

Бразилци су пронашли своју „промају“

Спутник 30.11.2022
Неколико играча репрезентације Бразила жалило се на прехладе уочи друге утакмице на Мундијалу против Швајцарске, а наводно су се симптоми свега појавили вец́ после меча са Србијом на старту Светског првенства. Један од њих је и… »
"Ожењен сам, а ко Пикси: Живим!" Ово је хит - Ера Ојданић јавно упутио поруку селектору пред меч са Швајцарском

"Ожењен сам, а ко Пикси: Живим!" Ово је хит - Ера Ојданић јавно упутио поруку селектору пред меч са Швајцарском

Блиц 29.11.2022
Ових дана, као и већина људи, тако и певач Ера Ојданић помно прати Светско првенство у Катару и навија за наше Орлове. Док се наши Орлови боре, певач Ера Ојданић им шаље подршку и бодри их свим срцем. - Ја сам симпатизер, не… »

Вести дана »