Повезане вести
Бразил се провукао против Србије у Катару! Голман им чинио чуда и оставио нашу репрезентацију без победе
Курир 30.11.2022
Специјални извештачи Курира из Катара: Александар Радонић, Дејан Игњатовић и Дадо Ђилас Навијачка репрезентација Србије стартовала је на турниру у малом фудбалу у оквиру Мундијала у Катару ремијем против Бразила. Утакмица која… »
Пикси дозволио пред кључни меч да се фудбалери виде са породицама! Софија отишла код Луке, снимак са сином разнежио све…
Курир 30.11.2022
Два дана пред одлучујућу утакмицу Србија - Швајцарска, у којој орлови морају да стигну до победе уколико желе да се пласирају у осмину финала Светског првенства, селектор Драган Стојковић Пикси дозволио је фудбалерима да се виде… »
Клетва бачена на пиксија и српске фудбалере: Чак седморица играча имају проблем са повредама, права болница пред Швајцарску
Курир 30.11.2022
Пише: Александар Радонић. Српски фудбалери отишли су са великим амбицијама у Катар на Светскои првенство. Међутим, после прва два меча против Бразила (0:2) и Камеруна (3:3) судбина је и даље у рукама селектора Драгана Стојковића… »
Бразилци су пронашли своју „промају“
Спутник 30.11.2022
Неколико играча репрезентације Бразила жалило се на прехладе уочи друге утакмице на Мундијалу против Швајцарске, а наводно су се симптоми свега појавили вец́ после меча са Србијом на старту Светског првенства. Један од њих је и… »
"Ожењен сам, а ко Пикси: Живим!" Ово је хит - Ера Ојданић јавно упутио поруку селектору пред меч са Швајцарском
Блиц 29.11.2022
Ових дана, као и већина људи, тако и певач Ера Ојданић помно прати Светско првенство у Катару и навија за наше Орлове. Док се наши Орлови боре, певач Ера Ојданић им шаље подршку и бодри их свим срцем. - Ја сам симпатизер, не… »
Вести дана »
Трамп прогласио Ормуски мореуз територијом САД, шеф Мосада тајно са сиријским министром
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане
Еворпска комесарка: Механизам за цивилну заштиту ЕУ на делу у Србији
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 40 повезаних