Povezane vesti
Brazil se provukao protiv Srbije u Kataru! Golman im činio čuda i ostavio našu reprezentaciju bez pobede
Kurir 30.11.2022
Specijalni izveštači Kurira iz Katara: Aleksandar Radonić, Dejan Ignjatović i Dado Đilas Navijačka reprezentacija Srbije startovala je na turniru u malom fudbalu u okviru Mundijala u Kataru remijem protiv Brazila. Utakmica koja je odigrana u okviru… »
Piksi dozvolio pred ključni meč da se fudbaleri vide sa porodicama! Sofija otišla kod Luke, snimak sa sinom raznežio sve…
Kurir 30.11.2022
Dva dana pred odlučujuću utakmicu Srbija - Švajcarska, u kojoj orlovi moraju da stignu do pobede ukoliko žele da se plasiraju u osminu finala Svetskog prvenstva, selektor Dragan Stojković Piksi dozvolio je fudbalerima da se vide sa porodicama. U… »
Brazilci su pronašli svoju „promaju“
Sputnik 30.11.2022
Nekoliko igrača reprezentacije Brazila žalilo se na prehlade uoči druge utakmice na Mundijalu protiv Švajcarske, a navodno su se simptomi svega pojavili već posle meča sa Srbijom na startu Svetskog prvenstva. Jedan od njih je i Antoni, krilni… »
Kletva bačena na piksija i srpske fudbalere: Čak sedmorica igrača imaju problem sa povredama, prava bolnica pred Švajcarsku
Kurir 30.11.2022
Piše: Aleksandar Radonić. Srpski fudbaleri otišli su sa velikim ambicijama u Katar na Svetskoi prvenstvo. Međutim, posle prva dva meča protiv Brazila (0:2) i Kameruna (3:3) sudbina je i dalje u rukama selektora Dragana Stojkovića i njegovih… »
"Oženjen sam, a ko Piksi: Živim!" Ovo je hit - Era Ojdanić javno uputio poruku selektoru pred meč sa Švajcarskom
Blic 29.11.2022
Ovih dana, kao i većina ljudi, tako i pevač Era Ojdanić pomno prati Svetsko prvenstvo u Kataru i navija za naše Orlove. Dok se naši Orlovi bore, pevač Era Ojdanić im šalje podršku i bodri ih svim srcem. - Ja sam simpatizer, ne kažem da sam… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Skupština Srbije danas glasa o predlogu državnog budžeta za 2025. godinu
Danas pre 38 minutajoš 16 povezanih
Raketa pogodila vrtić i zgradu, ima mrtvih: Rusi se obružili na Kijev i Sumi, gradovi pod žestokim udarom
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 2 satajoš 5 povezanih