Повезане вести

„Инфантино ме извукао из полицијске станице у четири ујутру“: Прекинуо меч Мундијала, сад открио детаље тешке ноћи

„Инфантино ме извукао из полицијске станице у четири ујутру“: Прекинуо меч Мундијала, сад открио детаље тешке ноћи

Нова 30.11.2022
Један активиста одлучио је да прекине меч Португала и Уругваја (2:0), а испрва се дуго није знало шта се са њим десило. Испоставило се да је Марио Фери завршио у полицијској станици, а сада је открио и шта се све дешавало. У… »
Инфантино је дошао у 4 ујутру по мене у полицијску станицу! Навијач који је утрчао на терен открио шта се десило након…

Инфантино је дошао у 4 ујутру по мене у полицијску станицу! Навијач који је утрчао на терен открио шта се десило након…

Курир 30.11.2022
Марио Фери, Италијан који утрчао на терен током утакмице Португал - Уругвај на Мундијалу у Катару, открио је шта се дешавало у полицијској станици након његовог привођења. Подсетимо, у 51. минуту меч између Португала и Уругваја… »
Он је прекинуо меч у Катару: бавио се фудбалом, а хоби му је да улеће на терен

Он је прекинуо меч у Катару: бавио се фудбалом, а хоби му је да улеће на терен

Политика 30.11.2022
На утакмици Португалије и Уругваја на Мундијалу у Катару догодио се скандал, када је гледалац улетео на терен непосредно после гола Кристијана Роналда који је потом приписан Бруну Фернандешу. У питању је Италијан Матео Фери (35)… »

Вести дана »