Povezane vesti
"Pevaću ti, stalno ćeš me voleti, imam milionski biznis": Halid Muslimović i dalje šalje poruke bivšoj ljubavnici, Sonja sve…
Blic 30.11.2022
Pevač Halid Muslimović godinama se sudi sa Sonjom Bašić, za koju negira da je bio u emotivnoj vezi, dok ona tvrdi suprotno. Ona je sada otkrila da joj pevač navodno i dalje šalje poruke, pa je kao dokaz dostavila i prepisku, a kako navodi, Muslimović joj… »
Halid Muslimović opet startovao bivšu ljubavnicu kojoj duguje pare: Izgubio na sudu, pa joj nudi biznis (FOTO)
Nova 30.11.2022
Sonja je izjavila da prepisku poklanja pevačevoj ženi. Nedavno je Okružni sud u Prijedoru odbio je žalbu Halida Muslimovića i potvrdio prvostepenu presudu da je dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati dug u iznosu od 67.000 evra. Njih dvoje su… »
"Sonja, pevaću ti! Imam milionski biznis!" Halid pobesneo zbog pitanja o bivšoj ljubavnici, a evo koje poruke joj je slao…
Kurir 30.11.2022
Halid Muslimović burno je reagovao kad su ga novinari na snimanju novogodišnjeg programa pitala o bivšoj ljubavnici Sonji Bašić s kojom je u sudskom sporu. Odmah je počeo da negoduje i da priča kako njena priča nije tačna i da je sve iskonstruisano… »
Halidu pala roletna zbog pitanja o ljubavnici sonji: Muslimović pobesneo: "Jeste vi bili u krevetu sa njom, pa ste me videli…
Blic 29.11.2022
Pevač Halid Muslimović otkrio je na snimanju jednog novogodišnjeg programa kako se oseća, te prokomentarisao suđenje sa nekadašnjom ljubavnicom Sonjom Bašić. - Odlično sam, nikad bolje! Nije samo zbog novogodišnje eurofije, već uopšte. Sveukupna slika… »
Vesti dana »
Mrdićeve izmene pravosudnih zakona slabe moć Dolovac, jačaju Stefanovića, idu po hitnom postupku
Beta pre 38 minutajoš 28 povezanih
SPC danas slavi Svetog Vasilija Velikog, Obrezanje Gospodnje i Mali Božić
RTV pre 1 satjoš 23 povezane
Umro Mark Brnović, koji je kratko bio nominovan za američkog ambasadora u Srbiji
Beta pre 58 minutajoš 17 povezanih
Denver na pogon Džamala Mareja! Nagetsi ostvarili još jednu pobedu bez Nikole Jokića
Večernje novosti pre 13 minutajoš 19 povezanih
(Foto) Na Tajlandu kran pao na voz u pokretu: Najmanje 22 osobe poginule, 79 povređeno
Newsmax Balkans pre 38 minutajoš 13 povezanih