Повезане вести

"Певаћу ти, стално ћеш ме волети, имам милионски бизнис": Халид Муслимовић и даље шаље поруке бившој љубавници, Соња све…

"Певаћу ти, стално ћеш ме волети, имам милионски бизнис": Халид Муслимовић и даље шаље поруке бившој љубавници, Соња све…

Блиц 30.11.2022
Певач Халид Муслимовић годинама се суди са Соњом Башић, за коју негира да је био у емотивној вези, док она тврди супротно. Она је сада открила да јој певач наводно и даље шаље поруке, па је као доказ доставила и преписку, а… »
Халид Муслимовић опет стартовао бившу љубавницу којој дугује паре: Изгубио на суду, па јој нуди бизнис (ФОТО)

Халид Муслимовић опет стартовао бившу љубавницу којој дугује паре: Изгубио на суду, па јој нуди бизнис (ФОТО)

Нова 30.11.2022
Соња је изјавила да преписку поклања певачевој жени. Недавно је Окружни суд у Приједору одбио је жалбу Халида Муслимовића и потврдио првостепену пресуду да је дужан да бившој љубавници Соњи Башић исплати дуг у износу од… »
"Соња, певаћу ти! Имам милионски бизнис!" Халид побеснео због питања о бившој љубавници, а ево које поруке јој је слао…

"Соња, певаћу ти! Имам милионски бизнис!" Халид побеснео због питања о бившој љубавници, а ево које поруке јој је слао…

Курир 30.11.2022
Халид Муслимовић бурно је реаговао кад су га новинари на снимању новогодишњег програма питала о бившој љубавници Соњи Башић с којом је у судском спору. Одмах је почео да негодује и да прича како њена прича није тачна и да је… »
Халиду пала ролетна због питања о љубавници соњи: Муслимовић побеснео: "Јесте ви били у кревету са њом, па сте ме видели…

Халиду пала ролетна због питања о љубавници соњи: Муслимовић побеснео: "Јесте ви били у кревету са њом, па сте ме видели…

Блиц 29.11.2022
Певач Халид Муслимовић открио је на снимању једног новогодишњег програма како се осећа, те прокоментарисао суђење са некадашњом љубавницом Соњом Башић. - Одлично сам, никад боље! Није само због новогодишње еурофије, већ… »

Вести дана »