Povezane vesti

Oslobođen Boško Obradović za napad na Lončara i Rističevića

Danas 30.11.2022
Prvi osnovni sud objavio je oslobađajuću presudu u postupku koji se vodi protiv Boška Obradovića i Davora Đurđevića zbog nasilničkog ponašanja u saizvršilaštvu na štetu Marijana Rističevića i Zlatibora Lončara, javio je danas RTS. Javnio… »

Oslobađajuća presuda Bošku Obradoviću u slučaju nasilničkog ponašanja

N1 Info 30.11.2022
Prvi osnovni sud objavio je oslobađajuću presudu u postupku koji se vodi protiv Boška Obradovića i Davora Đurđevića zbog nasilničkog ponašanja u saizvršilaštvu na štetu Marijana Rističevića i Zlatibora Lončara, javio je RTS, a saopštilo… »

Boško Obradović i Davor Đurđević oslobođeni za napad na Marijana Rističevića i Zlatibora Lončara

Radio 021 30.11.2022
Prvi osnovni sud objavio je oslobađajuću presudu u postupku koji se vodi protiv Boška Obradovića i Davora Đurđevića. Postupak se protiv njih vodio zbog nasilničkog ponašanja u saizvršilaštvu na štetu Marijana Rističevića i Zlatibora… »

Obradović i Đurđević oslobođeni za nasilničko ponašanje prema bivšem ministru zdravlja, tužilaštvo ulaže žalbu

RTV 30.11.2022
BEOGRAD - Prvi osnovni sud u Beogradu je danas Boška Obradovića i Davora Đurđevića, oslobodio od optužbe za nasilničko ponašanje, a Prvo osnovno javno tužilaštvo je najavilo da će uložiti žalbu na tu presudu. Tužilaštvo smatra da postoje… »

Stigla presuda zbog napada Boška Obradovića na Zlatibora Lončara i Marijana Rističevića

Nova 30.11.2022
Prvi osnovni sud doneo je oslobađajuću presudu u postupku koji se vodio protiv funkcionera Dveri Boška Obradovića i Davora Đurđevića, a zbog izvršenja krivičnog dela nasilničko ponašanje u saizvršilaštvu na štetu Marijana Rističevića i… »

Oslobađajuća presuda Bošku Obradoviću i Davoru Đurđeviću, tužilaštvo ulaže žalbu

RTS 30.11.2022
Prvi osnovni sud objavio je oslobađajuću presudu u postupku koji se vodi protiv Boška Obradovića i Davora Đurđevića zbog nasilničkog ponašanja u saizvršilaštvu na štetu Marijana Rističevića i Zlatibora Lončara, saopštilo je Tužilaštvo. U… »

Obradović i Đurđević oslobođeni optužbi za nasilničko ponašanje prema Rističeviću i Lončaru

Euronews 30.11.2022
Prvi osnovni sud u Beogradu je danas Boška Obradovića i Davora Đurđevića, oslobodio od optužbe za nasilničko ponašanje, a Prvo osnovno javno tužilaštvo je najavilo da će uložiti žalbu na tu presudu. Tužilaštvo smatra da postoje svi zakonski… »

Vesti dana »