Povezane vesti

Užice : Medicinska,Saobraćajna i Umetnička škola sutra u totalnoj obustavi nastave

Zoom UE 30.11.2022
Predstavnici Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije pozvali su sve nastavnike i ostale sindikate da im se tokom 1. decembra u 12 časova pridruže u akciji pod nazivom „Stop nasilju u školama“, a nakon niza incidenata u obrazovnim ustanovama, kao… »

Prvog decembra štrajk prosvetara u znak podrške i solidarnosti sa napadnutim kolegama

Glas Zaječara 30.11.2022
Prosvetni radnici iz cele Srbije 1. decembra izlaze na ulice da iskažu revolt i nezadovoljstvo zbog nasilja koje trpe od strane učenika. Kako saznajemo iz zaječarskih škola, za sada skraćene časove na 30 minuta prijavili su samo prosvetari u OŠ… »

Prosvetari u Leskovcu, Nišu, Vranju i Prokuplju sutra štrajkuju zbog nasilja u školama, i danas protestovali u Beogradu

Rešetka 30.11.2022
Prosvetari u Leskovcu, Nišu, Vranju, Prokuplju i Aleksincu pridružiće se sutrašnjim protestima zbog učestalog nasilja u školama. I dok jedni najavljuju potpunu obustavu radu, drugi će organizovati štrajk upozorenja tako što će obustaviti… »

Totalna obustava nastave 1. decembara u svim borskim školama, osim škole u Zlotu koja nije članica Unije

Ist media 30.11.2022
Forum sindikata obrazovanja Bor, odlučio je danas da se sve borske škole priključe štrajku Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije i 1. decembra obustave nastavu, dok će protest pod nazivom „Stop nasilju u školama“ tog dana biti održan u 12… »

Pokret SRCE podržava zahteve prosvetnih radnika

Glas Šumadije 30.11.2022
Protest prosvetnih radnika koji će se održati u četvrtak 1. decembra širom Srbije predstavlja poslednji bedem odbrane obrazovanja i glasna je poruka da se kao društvo moramo suprotstaviti svakom vidu nasilja, a naročito nasilju koje je sve više… »

Većina kragujevačkih škola sutra neće raditi: Protest “Stop nasilju u školama” na Đačkom trgu

InfoKG 30.11.2022
Protest pod nazivom “Stop nasilju u školama” biće održan sutra od 12 časova na Đačkom trgu. Zbog toga većina kragujevačkiih škola neće raditi, dok će u pojedinima časovi biti skraćeni na 30 minuta, nezvanično saznaje InfoKG. U 46 gradova… »

Protest prosvetara-Stop nasilju u školama

OK radio 30.11.2022
Protest-skup u organizaciji USPRS - Sindikata prosvetnih radnika Vranja održaće se 01.12.2022.god. od 12.00 časova ispred odeljenja ministarstva prosvete u Vranju (ulaz za gradsku biblioteku) ul. Ive L. Ribara. Protest je planiran da počne obraćanjem… »

“Stop nasilju u školama” - u četvrtak protest prosvetara i u gradovima na jugu

Južne vesti 30.11.2022
Za četvrtak, 1. decembar, Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije najavila je obustavu nastave i protestna okupljanja u 47 mesta u Srbiji, a razlog je sve učestalije nasilje u školama. Sa zahtevom da najkasnije do polovine decembra počne pregovor o… »

Protestni skup pirotskih prosvetara – “Stop nasilju u školama”

Pirotske vesti 30.11.2022
U znak podrške nastavnici iz Trstenika Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) Pirotskog okruga, sutra, 01.decembra, sa početkom u 12 sati organizuje protestni skup pod sloganom “Stop nasilju u školama”. Miroslav Rančić, predsednik… »

Reci ne nasilju u školama: SOČ organizuje protestno okupljanje na Gradskom trgu u Čačku

Glas Zapadne Srbije 30.11.2022
Čačak - Usled učestalih fizičkih napada učenika na učitelje i nastavnike, kao i sve više izraženo vršnjačko nasilje u školama u Srbiji , Sindikat obrazovanja Čačak (SOČ) u četvrtak, 1. decembra, organizuje protestno okupljanje na platou… »

Vesti dana »