Povezane vesti
Sve je spremno, čekamo... Sloba Radanović otkrio kad je Jeleni termin za porođaj - Daće Bog da sve bude kako treba!
Mondo 30.11.2022
Jelena i Sloba Radanović će uskoro postati roditelji i spremni su za taj veliki dan, a čekaju dečaka. Jelena i Sloba Radanović će uskoro postati roditelji i spremni su za taj veliki dan, a čekaju dečaka. Pevač Sloba Radanović i njegova supruga… »
Sloba Radanović otkrio kada je njegovoj ženi termin za porođaj: Pevač uskoro postaje tata: "Približilo se"
Blic 29.11.2022
Folker Sloba Radanović progovorio je o prinovi koju će uskoro dobiti sa izabranicom Jelenom. Pevač je otkrio da će i ovu Novu godinu provesti radno, te da se više raduje Božiću. - Odvikao sam se od Nove godine, omiljeni su mi praznici Badnje veče… »
Vesti dana »

Trojici osumnjičenih za lomljenje vilice studentkinji ukinut pritvor, jedan dobio nanogicu
Moj Novi Sad pre 55 minutajoš 24 povezane

Fizički napadi obeležili početak konsultativne nastave na Pravnom fakultetu (VIDEO)
Insajder pre 40 minutajoš 16 povezanih

Gradonačelnik Žarko Mićin o sednici Saveta za kulturu Opozicija širi apsolutne neistine da nisam hteo da prisustvujem
Dnevnik pre 55 minutajoš 15 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 50 minutajoš 12 povezanih