Повезане вести

Влаховиц́ о „трачевима“: „Искомплексирани причају небулозе“ /видео/

Влаховиц́ о „трачевима“: „Искомплексирани причају небулозе“ /видео/

Спутник 30.11.2022
Душан Влаховиц́, репрезентативац Србије, појавио се пред медијима у Катару и рекао да мора да стане у одбрану свог имена и националног тима због гласина које су кружиле претходних дана у домац́им медијима. Трачеви о некаквим… »
Светско првенство у фудбалу и Србија: Влаховић најавио тужбе и поручио - Немам проблем са Пиксијем

Светско првенство у фудбалу и Србија: Влаховић најавио тужбе и поручио - Немам проблем са Пиксијем

Јужне вести 30.11.2022
Реутерс Душан Влаховић на утакмици са Камеруном Два дана уочи утакмице са Швајцарском, у којој Србија одлучује у пласману у нокаут фазу Светског првенства у Катару, нападач Душан Влаховић говорио је о атмосфери у екипи и… »
Влаховић демантовао гласине: Неко ради против интереса репрезентације

Влаховић демантовао гласине: Неко ради против интереса репрезентације

Политика 30.11.2022
Душан Влаховић је на почетку конференције за медије у Катару причао о својој физичкој спреми и спекулацијама које су се појавиле у медијима да је дошло до сукоба између њега и саиграча. – Пре свега ми је јако жао што морамо… »
Ево зашто сам то написао на инстаграму! Душан Влаховић говорио о својој објави на мрежама - Ту нема проблема!

Ево зашто сам то написао на инстаграму! Душан Влаховић говорио о својој објави на мрежама - Ту нема проблема!

Мондо 30.11.2022
Српски центарфор се огласио поводом своје Инстаграм објаве. Српски центарфор се огласио поводом своје Инстаграм објаве. Центарфор српске репрезентације Душан Влаховић обвратио се јавности из Катара ове среде и оштро демантовао… »
„Бранићу се законски, ако треба“: Душан Влаховић одговорио на приче о атмосфери и аферама унутар репрезентације Србије

„Бранићу се законски, ако треба“: Душан Влаховић одговорио на приче о атмосфери и аферама унутар репрезентације Србије

Данас 30.11.2022
На конференцији за штампу фудбалске репрезентације Србије у Катару јавности су се обратили играчи Душан Влаховић и Филип Костић. Влаховић је одмах ан почетку исте демантовао спекулације које су ових дана кружиле у јавности око… »

Вести дана »