Povezane vesti
Kada sam bio u Partizanu navijao sam za njih, sada sam u Zvezdi: Raduljica otkrio šta su mu komšije rekle!
Hot sport 30.11.2022
Sada nosi crveno-beli dres. Centar Crvene zvezde Miroslav Raduljica, u dosadašnjem delu sezone nije dobio preterano veliku priliku. On trenutno vredno trenira i čeka svoje minute kod Duška Ivanovića, a u razgovoru za BasketNews, pričao je o odluci da… »
Raduljica priznao - rekli su mi da nije trebalo da dođem u zvezdu! Srpski centar ispričao sve: "Komšije mi prilaze..."
Mondo 30.11.2022
Miroslav Raduljica pričao je o dolasku u Crvenu zvezdu, periodu iz Parizana, planovima... Miroslav Raduljica pričao je o dolasku u Crvenu zvezdu, periodu iz Parizana, planovima... Miroslav Raduljica (34) došao je u Crvenu zvezdu krajem septembra i tada… »
Vesti dana »
Pitali Mostarca kako noću izdržava vrućine, njegov odgovor nasmejao sve: "Šta kukate, uvek je bilo ovako"
Telegraf pre 35 minutajoš 27 povezanih
Vučić najavio jednokratnu pomoć za penzionere i smanjenje troškova za lekove
Nova ekonomija pre 20 minutajoš 24 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: Najmanje 1.700 mrtvih, priče o čudesnim preživljavanjima
BBC News pre 41 minutajoš 22 povezane
Legendarni Nemac besan zbog poništenog gola: „Ovo što nam je urađeno apsolutno brutalno“
Danas pre 40 minutajoš 68 povezanih
Ukrajinski oligarh se bori za život; Odrekao se državljanstva, Zelenski mu uveo sankcije FOTO/VIDEO
B92 pre 1 minutjoš 19 povezanih