Povezane vesti
Kada sam bio u Partizanu navijao sam za njih, sada sam u Zvezdi: Raduljica otkrio šta su mu komšije rekle!
Hot sport 30.11.2022
Sada nosi crveno-beli dres. Centar Crvene zvezde Miroslav Raduljica, u dosadašnjem delu sezone nije dobio preterano veliku priliku. On trenutno vredno trenira i čeka svoje minute kod Duška Ivanovića, a u razgovoru za BasketNews, pričao je o odluci da… »
Raduljica priznao - rekli su mi da nije trebalo da dođem u zvezdu! Srpski centar ispričao sve: "Komšije mi prilaze..."
Mondo 30.11.2022
Miroslav Raduljica pričao je o dolasku u Crvenu zvezdu, periodu iz Parizana, planovima... Miroslav Raduljica pričao je o dolasku u Crvenu zvezdu, periodu iz Parizana, planovima... Miroslav Raduljica (34) došao je u Crvenu zvezdu krajem septembra i tada… »
Vesti dana »

Evropski parlament usvojio rezoluciju o Srbiji: Na tapetu EXPO, „ćacilend“ i „zvučni top“
Nova ekonomija pre 6 satijoš 31 povezana

Studenti iz Novog Pazara pišu za Danas: Gde god da smo stali, čekala nas je dobrodošlica — i podsećanje zašto hodamo
Danas pre 4 satijoš 29 povezanih

Zvezdini igrači osetili nakvašeni teren stadiona "Munisipal": Crveno-beli spremno dočekuju okršaj sa Bragom
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih

Usvojen Zakon "konačno svoj na svome" Građani će napokon moći po najpovoljnijim uslovima da legalizuju nepokretnosti
Kurir pre 4 satijoš 46 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Putin rukovodio vežbom strateških nuklearnih snaga; Ukrajina napala fabrike u Dagestanu i Mordoviji
RTV pre 1 satjoš 102 povezane