Повезане вести

Марија Кулић доживела нервни слом! Чула за Миљанин интимни однос, тражи да иде кући - Тресе се соба, њих 50 је гледа!

Марија Кулић доживела нервни слом! Чула за Миљанин интимни однос, тражи да иде кући - Тресе се соба, њих 50 је гледа!

Мондо 01.12.2022
Марија Кулић се сломила након што је сазнала да је Миљана била интимна с Бебицом пред свима у Задрузи, па је ћерки свашта изговорила док је грцала у сузама. Марија Кулић се сломила након што је сазнала да је Миљана била интимна… »
Марија Кулић доживела нервни слом, гушила се у сузама Нишлијка хоће да напусти ријалити због Миљане, Иван Маринковић одмах…

Марија Кулић доживела нервни слом, гушила се у сузама Нишлијка хоће да напусти ријалити због Миљане, Иван Маринковић одмах…

Курир 01.12.2022
Марија Кулић се сломила и гушила у сузама након што је сазнала за интиман однос који се десио између Миљане Кулић и Ненада Мацановића Бебице пред свим задругарима у спаваћој соби. Марија је поручила да је осрамоћена и да жели да… »
Ти си највеће го*но Марија попуцала по шавовима, па кренула да плаче из свег гласа

Ти си највеће го*но Марија попуцала по шавовима, па кренула да плаче из свег гласа

Ало 01.12.2022
Није више могла да издржи. Марија Кулић доживела је тотални емотивни слом, због односа које је Миљана Кулић имала наочиглед свих задругара са Бебицом. - Желим да кажем људима да не гласају за мене. Болесна сам жена, не желим да… »
Вриштала си испред свих нас Марија Кулић се згрозила када јој је Зола рекао за Миљанин и Бебичин се*с: Срам вас било

Вриштала си испред свих нас Марија Кулић се згрозила када јој је Зола рекао за Миљанин и Бебичин се*с: Срам вас било

Ало 01.12.2022
Без задршке! Наредно питање постављено је Миљани Кулић. Колико те иритира што Иван воли Золу? Да ли је то фер с обзиром на то да има дете са тобом? - гласило је питање. Принтсцреен - Не иритира ме јер су обојица љубоморни на… »

Вести дана »