Povezane vesti

Marija Kulić doživela nervni slom! Čula za Miljanin intimni odnos, traži da ide kući - Trese se soba, njih 50 je gleda!

Marija Kulić doživela nervni slom! Čula za Miljanin intimni odnos, traži da ide kući - Trese se soba, njih 50 je gleda!

Mondo 01.12.2022
Marija Kulić se slomila nakon što je saznala da je Miljana bila intimna s Bebicom pred svima u Zadruzi, pa je ćerki svašta izgovorila dok je grcala u suzama. Marija Kulić se slomila nakon što je saznala da je Miljana bila intimna s Bebicom pred svima u… »
Marija Kulić doživela nervni slom, gušila se u suzama Nišlijka hoće da napusti rijaliti zbog Miljane, Ivan Marinković odmah…

Marija Kulić doživela nervni slom, gušila se u suzama Nišlijka hoće da napusti rijaliti zbog Miljane, Ivan Marinković odmah…

Kurir 01.12.2022
Marija Kulić se slomila i gušila u suzama nakon što je saznala za intiman odnos koji se desio između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice pred svim zadrugarima u spavaćoj sobi. Marija je poručila da je osramoćena i da želi da napusti rijaliti. -… »
Ti si najveće go*no Marija popucala po šavovima, pa krenula da plače iz sveg glasa

Ti si najveće go*no Marija popucala po šavovima, pa krenula da plače iz sveg glasa

Alo 01.12.2022
Nije više mogla da izdrži. Marija Kulić doživela je totalni emotivni slom, zbog odnosa koje je Miljana Kulić imala naočigled svih zadrugara sa Bebicom. - Želim da kažem ljudima da ne glasaju za mene. Bolesna sam žena, ne želim da gledam sve ovo - rekla… »
Vrištala si ispred svih nas Marija Kulić se zgrozila kada joj je Zola rekao za Miljanin i Bebičin se*s: Sram vas bilo

Vrištala si ispred svih nas Marija Kulić se zgrozila kada joj je Zola rekao za Miljanin i Bebičin se*s: Sram vas bilo

Alo 01.12.2022
Bez zadrške! Naredno pitanje postavljeno je Miljani Kulić. Koliko te iritira što Ivan voli Zolu? Da li je to fer s obzirom na to da ima dete sa tobom? - glasilo je pitanje. Printscreen - Ne iritira me jer su obojica ljubomorni na mene - rekla je Miljana… »

Vesti dana »