Povezane vesti
Kina se oglasila o snabdevanju Rusije oružjem: Ambasador otkrio detalje
Pravda 01.12.2022
Kina ne snabdeva Rusiju oružjem, rekao je danas kineski ambasador u Francuskoj Lu Ša. „Ne. Mislim da Rusiji nije potrebno kinesko oružje“, rekao je ambasador u intervjuu za televiziju BFM odgovarajući na pitanje da li Kina isporučuje oružje Rusiji. On je… »
Kineski ambasador: Kina ne isporučuje oružje Rusiji
RTV 01.12.2022
PARIZ - Kina ne snabdeva Rusiju oružjem, rekao je kineski ambasador u Francuskoj Lu Ša. "Ne. Mislim da Rusiji nije potrebno kinesko oružje", rekao je ambasador u intervjuu za televiziju BFM odgovarajući na pitanje da li Kina isporučuje oružje Rusiji. On… »
"Mi želimo mir": Lu Šae: Kina ne isporučuje naoružanje Rusiji
Blic 01.12.2022
Kina ne isporučuje naoružanje Rusiji, rekao je danas kineski ambasador u Francuskoj Lu Šae. - Ne. Mislim da Rusiji nije potrebno kinesko naoružanje - rekao je ambasador u intervjuu stanici BFMTV odgovarajući na pitanje da li Kina šalje oružje Moskvi… »
Vesti dana »
Spasen američki pilot u Iranu! Došlo do žestokog obračuna tokom misije izvlačenja, Tramp se hitno oglasio: "Imamo ga, Bog blagoslovio Ameriku, Srećan Uskrs"
Blic pre 7 minutajoš 13 povezanih
"Gde ti je taj pehar protiv mene?": Nikola Jokić nije mogao da prećuti ovo NBA legendi
Mondo pre 57 minutajoš 17 povezanih
Na današnji dan: Umrli Kurt Kobejn, Isidora Sekulić i Ginzberg, počele prve moderne Olimpijske igre
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane
Krkobabić čestitao Uskrs nadbiskupu i vernicima: Za solidarnost mladih i starijih
Serbian News Media pre 27 minutajoš 3 povezane