Повезане вести

Бил Клинтон има корона вирус

Бил Клинтон има корона вирус

Телеграф 01.12.2022
На Твитеру је открио како се осећа. Бивши амерички председник Бил Клинтон (76) објавио је да има корона вирус. Он је додао да има "благе симптоме". "Имам благе симптоме, али генерално сам добро и код куће сам", навео је Клинтон… »
Клинтон саопштио лепе вести: Оболео сам

Клинтон саопштио лепе вести: Оболео сам

Правда 01.12.2022
Бивши амерички председник Бил Клинтон (76) објавио је да има коронавирус. Он је додао да има "благе симптоме". - Имам благе симптоме, али генерално сам добро и код куће сам - навео је Клинтон на Твитеру. Он је додао да је срећан… »
Бил Клинтон позитиван на коронавирус

Вести онлине 01.12.2022
Бивши председник САД Бил Клинтон саопштио је у среду да је био позитиван на тесту на коронавирус и да има благе симптоме. “Захвалан сам што сам вакцинисан, због чега имам само благе симптоме”, написао је он на Твитеру, преноси… »

Н1 Инфо 01.12.2022
Бивши председник САД Бил Клинтон је саопштио у среду да је био позитиван на тесту на коронавирус и да има благе симптоме. „Захвалан сам што сам вакцинисан, због чега имам само благе симптоме“, написао је он на Твитеру, преноси… »
Бил Клинтон позитиван на корона вирус

Бил Клинтон позитиван на корона вирус

Данас 01.12.2022
Бивши амерички председник Бил Клинтон саопштио је у среду да је позитиван на ковид и да пати од „благих симптома“. „Имам благе симптоме, али сам генерално добро и код куц́е“, твитовао је 76-годишњи демократа, који је служио у… »
Билл Цлинтон позитиван на цовид с благим симптомима

Билл Цлинтон позитиван на цовид с благим симптомима

СЕЕбиз 01.12.2022
ВАСХИНГТОН - Бивши амерички предсједник Билл Цлинтон објавио је у сриједу да је позитиван на тесту за цовид и да пати од "благих симптома". "Имам благе симптоме, али опћенито сам добро и код куће сам", твитао је 76-годишњи… »

Вести дана »