Povezane vesti

Jovana Jeremić ponovo šokira: „Niste muškarci ako nemate novac“

Jovana Jeremić ponovo šokira: „Niste muškarci ako nemate novac“

Nova 01.12.2022
Voditeljka je uspela sebe da nadmaši. Jovana Jeremić svojim izjavama svakodnevno iznenađuje, a poznat je njen stav o odnosu prema muškarcima sa manje novčanih sredstava. Voditeljka je još jednom potvrdila tezu da su prema njenom mišljenju muškarci samo… »
Muškarci, niste muškarci ako nemate lovu! Jovana Jeremić šokirala izjavom, mreže se usijale - mrzite me, ali tako je!

Muškarci, niste muškarci ako nemate lovu! Jovana Jeremić šokirala izjavom, mreže se usijale - mrzite me, ali tako je!

Mondo 01.12.2022
Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje izjavama i razmišljanjima, a ovog puta se dotakla muškaraca, za koje smatra da su bez love - niko i ništa. Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje izjavama i razmišljanjima, a ovog puta se dotakla muškaraca, za… »
"Muškarac koji nema pare nije muškarac": Jeremićeva ponovo šokira javnost: "Mrzite me, ali to je tako"

"Muškarac koji nema pare nije muškarac": Jeremićeva ponovo šokira javnost: "Mrzite me, ali to je tako"

Blic 30.11.2022
Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje javnost svojim izjavama. Svako malo ispliva isečak iz emisije, gde je u fokusu razmišljanje Jovane Jeremić. Tako je Jeremićeva u jednoj emisiji govorila o muškarcima koji nemaju novca, pa se dotakla… »

Vesti dana »