Повезане вести

Јована Јеремић поново шокира: „Нисте мушкарци ако немате новац“

Јована Јеремић поново шокира: „Нисте мушкарци ако немате новац“

Нова 01.12.2022
Водитељка је успела себе да надмаши. Јована Јеремић својим изјавама свакодневно изненађује, а познат је њен став о односу према мушкарцима са мање новчаних средстава. Водитељка је још једном потврдила тезу да су према њеном… »
Мушкарци, нисте мушкарци ако немате лову! Јована Јеремић шокирала изјавом, мреже се усијале - мрзите ме, али тако је!

Мушкарци, нисте мушкарци ако немате лову! Јована Јеремић шокирала изјавом, мреже се усијале - мрзите ме, али тако је!

Мондо 01.12.2022
Јована Јеремић не престаје да изненађује изјавама и размишљањима, а овог пута се дотакла мушкараца, за које сматра да су без лове - нико и ништа. Јована Јеремић не престаје да изненађује изјавама и размишљањима, а овог пута… »
"Мушкарац који нема паре није мушкарац": Јеремићева поново шокира јавност: "Мрзите ме, али то је тако"

"Мушкарац који нема паре није мушкарац": Јеремићева поново шокира јавност: "Мрзите ме, али то је тако"

Блиц 30.11.2022
Водитељка Јована Јеремић не престаје да изненађује јавност својим изјавама. Свако мало исплива исечак из емисије, где је у фокусу размишљање Јоване Јеремић. Тако је Јеремићева у једној емисији говорила о мушкарцима који немају… »

Вести дана »