Povezane vesti
Saudijska Arabija potpisala sporazum sa španskom kompanijom za izradu borbenih brodova
Blic 01.12.2022
Ministarstvo odbrane Saudijske Arabije potpisalo je sporazum sa španskom državnom kompanijom Navantia za izgradnju borbenih brodova za potrebe saudijske mornarice, prenela je danas saudijska državna novinska agencija SPA. „Sporazum ima za cilj da podigne… »
Saudijska Arabija potpisala sporazum sa španskom kompanijom za izradu borbenih brodova
Euronews 01.12.2022
Ministarstvo odbrane Saudijske Arabije potpisalo je sporazum sa španskom državnom kompanijom Navantia za izgradnju borbenih brodova za potrebe saudijske mornarice, prenela je danas saudijska državna novinska agencija SPA. "Sporazum ima za cilj da podigne… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 28 minutajoš 25 povezanih
VRAĆA SE SUNCE I TEMPERATURA IDE DO 26 STEPENI: Evo kakvo vreme čeka Srbiju danas i narednih dana
Glas juga pre 33 minutajoš 11 povezanih
Pezeškijan: Iran spreman na pregovore o nuklearnom programu i međunarodnu inspekciju
Politika pre 32 minutajoš 10 povezanih