Повезане вести
"Имао сам лош месец": Спаситељ криптовалута који је умало изазвао суноврат тржишта први пут у јавности од ФТКС колапса
Еуроневс 01.12.2022
Сем Банкман-Фрид (СБФ), оснивач мењачнице криптовалута ФТКС, први пут се појавио у јавности откако је та берза доживела крах. Он је инсистирао на томе да "никада није покушао да превари људе", и неколико пута је поновио да није… »
Некадашњи краљ криптовалута: "Нисам планирао да преварим било кога"
Каматица 01.12.2022
Требало је свега неколико дана да Банкман-Фрид пређе пут од надимка "Краљ крипта" до тога да његова компанија поднесе захтев за банкрот, његовог повлачења са места главног извршног директора и суочавања са федералним… »
Некадашњи 'Краљ крипта' Сем Банкман-Фрид: Нисам покушао да извршим превару
Инсајдер 01.12.2022
Бивши власник компаније за размену криптовалута ФТКС трејдинг (ФТКС Традинг) Сем Банкман-Фрид је данас, у првом појављивању у јавности од када је та компанија банкротирала, негирао да је починио превару. Требало је свега… »
„Имао сам лош месец. И ја сам остао без новца“
Бонитет 01.12.2022
Бивши извршни директор крипто берзе ФТКС Сем Бенкман-Фрид негирао је да је починио превару због које је дошло до колапса берзе наводећи како је и он изгубио скоро сав новац. Глобална крипто берза, која је у једном тренутку била… »
Бивши директор платформе ФТКС тврди да није починио превару
Бизнис.рс 01.12.2022
Богатство Сема Банкмана Фрида сведено на 100.00 долара. Бивши директор ФТКС платформе Сем Банкман Фрид (Сам Банкман-Фриед) у среду је изјавио да је “имао лош месец”. Некадашњи милијардер је у разговору са Ендруом Росом Соркином… »
Прво оглашавање Фрајда након пада ФТКС-а: "Никада нисам покушао да извршим превару"
Телеграф 01.12.2022
Некадашњи извршни директор негирао је да је преместио било какав лични новац са ФТКС-а, наводећи да је сада остао "готово без ичега" Сем Бенкман-Фрајд, бивши шеф пропале берзе криптовалута ФТКС, негирао је да је починио превару. У… »
Банкман-Фриед: И ја сам остао без новца
СЕЕбиз 01.12.2022
НЕВ ИОРК - Бивши извршни директор крипто бурзе ФТКС Сам Банкман-Фриед негирао је да је починио превару због које је дошло до колапса бурзе наводећи како је и он изгубио скоро сав новац. Глобална крипто берза, која је у једном… »
Вести дана »
У Србији данас претежно сунчано и топло, локално киша и пљускови с грмљавином
Нова пре 3 сатајош 1 повезана
Најмање седам Палестинаца убијено у израелском бомбардовању сахране у Појасу Газе
Данас пре 8 сатијош 2 повезане
ФИФА донела одлуку колико ће трајати пауза на полувремену у финалу Мундијала
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Трагедија у Старчеву: У дворишту породичне куће активирана бомба, једно лице изгубило живот, две особе повређене
Нова пре 3 сатајош 3 повезане