Povezane vesti
"Imao sam loš mesec": Spasitelj kriptovaluta koji je umalo izazvao sunovrat tržišta prvi put u javnosti od FTX kolapsa
Euronews 01.12.2022
Sem Bankman-Frid (SBF), osnivač menjačnice kriptovaluta FTX, prvi put se pojavio u javnosti otkako je ta berza doživela krah. On je insistirao na tome da "nikada nije pokušao da prevari ljude", i nekoliko puta je ponovio da nije znao do koje mere ide… »
Nekadašnji kralj kriptovaluta: "Nisam planirao da prevarim bilo koga"
Kamatica 01.12.2022
Trebalo je svega nekoliko dana da Bankman-Frid pređe put od nadimka "Kralj kripta" do toga da njegova kompanija podnese zahtev za bankrot, njegovog povlačenja sa mesta glavnog izvršnog direktora i suočavanja sa federalnim istragama o tome kako je… »
Nekadašnji 'Kralj kripta' Sem Bankman-Frid: Nisam pokušao da izvršim prevaru
Insajder 01.12.2022
Bivši vlasnik kompanije za razmenu kriptovaluta FTKS trejding (FTX Trading) Sem Bankman-Frid je danas, u prvom pojavljivanju u javnosti od kada je ta kompanija bankrotirala, negirao da je počinio prevaru. Trebalo je svega nekoliko dana da Bankman-Frid… »
Bivši direktor platforme FTX tvrdi da nije počinio prevaru
Biznis.rs 01.12.2022
Bogatstvo Sema Bankmana Frida svedeno na 100.00 dolara. Bivši direktor FTX platforme Sem Bankman Frid (Sam Bankman-Fried) u sredu je izjavio da je “imao loš mesec”. Nekadašnji milijarder je u razgovoru sa Endruom Rosom Sorkinom (Andrew Ross Sorkin)… »
„Imao sam loš mesec. I ja sam ostao bez novca“
Bonitet 01.12.2022
Bivši izvršni direktor kripto berze FTX Sem Benkman-Frid negirao je da je počinio prevaru zbog koje je došlo do kolapsa berze navodeći kako je i on izgubio skoro sav novac. Globalna kripto berza, koja je u jednom trenutku bila procenjena na 32… »
Prvo oglašavanje Frajda nakon pada FTX-a: "Nikada nisam pokušao da izvršim prevaru"
Telegraf 01.12.2022
Nekadašnji izvršni direktor negirao je da je premestio bilo kakav lični novac sa FTX-a, navodeći da je sada ostao "gotovo bez ičega" Sem Benkman-Frajd, bivši šef propale berze kriptovaluta FTX, negirao je da je počinio prevaru. U prvom… »
Bankman-Fried: I ja sam ostao bez novca
SEEbiz 01.12.2022
NEW YORK - Bivši izvršni direktor kripto burze FTX Sam Bankman-Fried negirao je da je počinio prevaru zbog koje je došlo do kolapsa burze navodeći kako je i on izgubio skoro sav novac. Globalna kripto berza, koja je u jednom trenutku bila… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 7 satijoš 11 povezanih
Vašington povlači drastičan potez: Tajni plan za mobilizaciju Ukrajine otkriven
Pravda pre 24 minutajoš 6 povezanih
Hezbolah saopštio da je ostvario pobedu nad Izraelom i da su njegovi borci spremni
Blic pre 4 satijoš 7 povezanih
Sve oči uprte u nju: Voditeljka Montesonga se presvukla, pa na bini bila u haljini sa velikim izrezom - i srebrno i zlatno (foto)
Blic pre 30 minutajoš 5 povezanih