Повезане вести
Пољски голман: Кладио сам се са Месијем у 100 евра да неће бити досуђен пенал
Нови магазин 01.12.2022
Голман репрезентације Пољске Војчех Сченсни рекао је да се кладио са аргентинским фудбалером Лионелом Месијем у 100 евра да судија неће досудити једанаестерац у њиховом дуелу током утакмице на Светском првенству. Аргентина је… »
Шчешњи: Изгубио сам опкладу од Месија, али му нећу платити
Спорт клуб 01.12.2022
Голман Пољске Војчех Шчешњи је израстао у јунака првог полувремена сусрета против Аргентине, када је одбранио пенал Лионелу Месију у 39. минуту. Меч на стадиону „974“ управо је обележила и контроверза везана за досуђен пенал… »
Шченсни открио: „Кладио сам се са Месијем у 100 евра, али не планирам да му платим!“
Хот спорт 01.12.2022
Занимљив разговор пре пенала. Аргентина је синоћ савладала Пољску са 2:0, головима МекАлистера и Алвареза и тако изборила нокаут фазу Мундијала. Ипак, пре самих голова, још у првом полувремену, шансу да доведе Гаучосе у… »
Бура због Месијевог пенала: „Срамотна одлука, Пољска је оштец́ена“
Спутник 01.12.2022
Фудбалери Аргентине савладали су Пољску (2:0) у трец́ем колу групне фазе Светског првенства у Катару, а сва пажња после меча усмерена је на судију Данија Макелија који је досудио пенал за Аргентину. Док је са једне стране… »
Нек ме САД казне због месија, није ме брига! Пољак причао о непостојећем пеналу, па открио: Дођем му 100 евра!
Мондо 01.12.2022
Голман Пољске је био сигуран да ништа није скривио, а многи се слажу са њим! Голман Пољске је био сигуран да ништа није скривио, а многи се слажу са њим! Пољска је прошла у нокаут фазу Светског првенства, а најзаслужнији за… »
Нечувено! Срамотна одлука! Легендарни фудалер оплео по судији због пенала над Месијем!
Курир 01.12.2022
Бивши репрезентативац Енглеске Рио Фердинад сматра да је судија Дани Макели престрого досудио пенал за Аргентину након дуела Војћеха Шчесног и Лионела Месија. Аргентина је савладала Пољску 2:0 и оверила прво место у Групи Ц на… »
Вести дана »
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 1 сатјош 29 повезаних
Никезић: Нема ребаланса буџета, нема Јоргованкине специјалне операције, све је била само Вучићева представа
Н1 Инфо пре 1 сатјош 39 повезаних