Povezane vesti

Muka mi je više da budem "zla sestra"! Rada Manojlović više ne želi da ćuti o odnosu s polubratom - ponovo se oglasila!

Muka mi je više da budem "zla sestra"! Rada Manojlović više ne želi da ćuti o odnosu s polubratom - ponovo se oglasila!

Mondo 01.12.2022
O odnosu Rade Manojlović i njenog polubrata Nenada Manjlović poslednjih dana se uveliko piše, a dok pevač iznosi jednu stranu priče, ona tvrdi da to nije istina. O odnosu Rade Manojlović i njenog polubrata Nenada Manjlović poslednjih dana se… »
Drama se nastavlja: Rada Manojlović ponovo udarila na brata, neće da mu ćuti ni reč: "Muka mi je da budem zla sestra"

Drama se nastavlja: Rada Manojlović ponovo udarila na brata, neće da mu ćuti ni reč: "Muka mi je da budem zla sestra"

Blic 01.12.2022
Nakon što je pevač Nenad Manojlović obelodanio da njegova sestra i koleginica Rada Manojlović nikada nije htela da snimi duet sa njim i na taj način mu pomogne da uznapreduje u karijeri, folkerka se oglasila i porekla ove navode. Iako se ovim povodom… »
Rada Manojlović prekinula ćutnju, ovo je istina o svađi sa polubratom: "Muka mi je više da budem zla sestra..."!

Rada Manojlović prekinula ćutnju, ovo je istina o svađi sa polubratom: "Muka mi je više da budem zla sestra..."!

Kurir 01.12.2022
Neretko se po portalima može pročitati kako brat Rade Manojlović nema dobar odnos sa pevačicom. Priča se i piše da estradna umetnica uprkos svojoj velikoj popularnosti nije mnogo bratu po ocu pomogla oko karijere, što joj je on navodno veoma… »

Vesti dana »