Повезане вести

Мука ми је више да будем "зла сестра"! Рада Манојловић више не жели да ћути о односу с полубратом - поново се огласила!

Мука ми је више да будем "зла сестра"! Рада Манојловић више не жели да ћути о односу с полубратом - поново се огласила!

Мондо 01.12.2022
О односу Раде Манојловић и њеног полубрата Ненада Мањловић последњих дана се увелико пише, а док певач износи једну страну приче, она тврди да то није истина. О односу Раде Манојловић и њеног полубрата Ненада Мањловић… »
Драма се наставља: Рада Манојловић поново ударила на брата, неће да му ћути ни реч: "Мука ми је да будем зла сестра"

Драма се наставља: Рада Манојловић поново ударила на брата, неће да му ћути ни реч: "Мука ми је да будем зла сестра"

Блиц 01.12.2022
Након што је певач Ненад Манојловић обелоданио да његова сестра и колегиница Рада Манојловић никада није хтела да сними дует са њим и на тај начин му помогне да узнапредује у каријери, фолкерка се огласила и порекла ове наводе… »
Рада Манојловић прекинула ћутњу, ово је истина о свађи са полубратом: "Мука ми је више да будем зла сестра..."!

Рада Манојловић прекинула ћутњу, ово је истина о свађи са полубратом: "Мука ми је више да будем зла сестра..."!

Курир 01.12.2022
Неретко се по порталима може прочитати како брат Раде Манојловић нема добар однос са певачицом. Прича се и пише да естрадна уметница упркос својој великој популарности није много брату по оцу помогла око каријере, што јој је он… »

Вести дана »