Povezane vesti
Muka mi je više da budem "zla sestra"! Rada Manojlović više ne želi da ćuti o odnosu s polubratom - ponovo se oglasila!
Mondo 01.12.2022
O odnosu Rade Manojlović i njenog polubrata Nenada Manjlović poslednjih dana se uveliko piše, a dok pevač iznosi jednu stranu priče, ona tvrdi da to nije istina. O odnosu Rade Manojlović i njenog polubrata Nenada Manjlović poslednjih dana se uveliko… »
Drama se nastavlja: Rada Manojlović ponovo udarila na brata, neće da mu ćuti ni reč: "Muka mi je da budem zla sestra"
Blic 01.12.2022
Nakon što je pevač Nenad Manojlović obelodanio da njegova sestra i koleginica Rada Manojlović nikada nije htela da snimi duet sa njim i na taj način mu pomogne da uznapreduje u karijeri, folkerka se oglasila i porekla ove navode. Iako se ovim povodom… »
Rada Manojlović prekinula ćutnju, ovo je istina o svađi sa polubratom: "Muka mi je više da budem zla sestra..."!
Kurir 01.12.2022
Neretko se po portalima može pročitati kako brat Rade Manojlović nema dobar odnos sa pevačicom. Priča se i piše da estradna umetnica uprkos svojoj velikoj popularnosti nije mnogo bratu po ocu pomogla oko karijere, što joj je on navodno veoma zamerio… »
Vesti dana »
Lančani sudar kod Loznice, povređeno pet osoba. Delovi vozila rasuti po putu.
Alo pre 1 satjoš 34 povezane
(Foto) "U tom slučaju bi se podigla radioaktivna prašina" Širi se strah od katastrofe iz 1986! Situacija je ozbiljna, IAEA izdala hitno upozorenje
Blic pre 22 minutajoš 38 povezanih
Večeras stiže sneg u delove Srbije: RHMZ objavio novu najavu vremena
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih