Povezane vesti
Batšuaji: Razočarani smo, Martines je od nas otišao u suzama
Politika 01.12.2022
DOHA – Belgijski fudbaler Miši Batšuaji rekao je danas da su svi u timu razočarani zbog ispadanja sa Svetskog prvenstva u Kataru posle grupne faze i naveo da im je Roberto Martines u suzama saopštio da odlazi sa mesta selektora. „Razočarani smo… »
Selektor Meksika podneo ostavku
Politika 01.12.2022
Selektor reprezentacije Meksika Herardo Martino podneo je ostavku na mesto selektora reprezentacije, prenose mediji. Meksikanci su sinoć završili učešće na Mundijalu i pored pobede nad Saudijskom Arabijom. Nakon utakmice Herardo Martino je izjavio da… »
Herardo Martino više nije selektor Meksika
Danas 01.12.2022
Herardo „Tata“ Martino rekao je novinarima nakon eliminacije sa Mundijala u Kataru da nije više selektor Meksika. Uprkos trijumfu nad Saudijskom Arabijom od 2:1, Meksiko nije uspeo da prođe u osminu finala. Presudila je gol-razlika, Poljaci su… »
Pljušte prvi otkazi na Mundijalu: Moj ugovor je istekao sa poslednjim sudijskim žviždukom...
Kurir 01.12.2022
Selektor fudbalske reprezentacije Meksika Herardo Martino izjavio je u Dohi da prihvata odgovornost za neuspeh i eliminaciju sa Svetskog prvenstva posle grupne faze i da napušta klupu te selekcije. "Ja sam odgovoran za frustracije i razočarenje koje smo… »
Vesti dana »
Povećan intenzitet saobraćaja, smanjena vidljivost na državnim putevima
Euronews pre 24 minutajoš 19 povezanih
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o dugoročnom gasnom aranžmanu i NIS-u
RTS pre 30 minutajoš 9 povezanih