Povezane vesti
Peskov: Rusija neće priznati međunarodni sud za Ukrajinu
N1 Info 01.12.2022
Rusija je odbacila kao nelegitimnu mogućnost osnivanja međunarodnog tribunala zbog agresije na Ukrajinu. „Što se tiče pokušaja da se osnuju neke vrste tribunala, oni neće imati nikakav legitimitet i mi ih nećemo prihvatiti, mi ćemo ih osuditi“, rekao… »
Rusija odbacuje moguće osnivanje međunarodnog tribunala zbog agresije na Ukrajinu
Danas 01.12.2022
Rusija je danas odbacila kao nelegitimno moguće osnivanje međunarodnog tribunala zbog agresije na Ukrajinu. „Što se tiče pokušaja da se osnuju neke vrste tribunala, oni neće imati nikakav legitimitet i mi ih nećemo prihvatiti, mi ćemo ih osuditi“… »
Peskov: Osudićemo uspostavljanje suda za istragu ruskih akcija u Ukrajini
Euronews 01.12.2022
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov osudio je danas pozive Evropske unije da se uspostavi sud za ratne zločine zbog ruskih akcija u Ukrajini, rekavši da takvo telo ne bi imalo legitimitet i da je neprihvatljivo za Moskvu. "Što se tiče pokušaja da se… »
Peskov: Osudićemo uspostavljanje suda za istragu ruskih akcija u Ukrajini
RTV 01.12.2022
MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov osudio je danas pozive Evropske unije da se uspostavi sud za ratne zločine zbog ruskih akcija u Ukrajini, rekavši da takvo telo ne bi imalo legitimitet i da je neprihvatljivo za Moskvu. "Što se tiče pokušaja da… »
Vesti dana »

De Brujne već „rešeta” u dresu Napolija: Milinković-Savić na klupi
Dnevnik pre 15 minutajoš 30 povezanih

SNS i SPS u Leskovcu drugi put u šetnji – ovog puta mlađi ljudi, ali i stariji glasači (galerija)
Jugmedia pre 2 satajoš 19 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 41 povezana

Pavlović strelac na početku sezone: Modrić debitovao, Milan ipak poražen pred 75.000 navijača
Dnevnik pre 25 minutajoš 21 povezana