Повезане вести

Песков: Русија неће признати међународни суд за Украјину

Песков: Русија неће признати међународни суд за Украјину

Н1 Инфо 01.12.2022
Русија је одбацила као нелегитимну могућност оснивања међународног трибунала због агресије на Украјину. „Што се тиче покушаја да се оснују неке врсте трибунала, они нец́е имати никакав легитимитет и ми их нец́емо прихватити, ми… »
Русија одбацује могуће оснивање међународног трибунала због агресије на Украјину

Русија одбацује могуће оснивање међународног трибунала због агресије на Украјину

Данас 01.12.2022
Русија је данас одбацила као нелегитимно могуће оснивање међународног трибунала због агресије на Украјину. „Што се тиче покушаја да се оснују неке врсте трибунала, они нец́е имати никакав легитимитет и ми их нец́емо прихватити… »
Песков: Осудићемо успостављање суда за истрагу руских акција у Украјини

Еуроневс 01.12.2022
Портпарол Кремља Дмитриј Песков осудио је данас позиве Европске уније да се успостави суд за ратне злочине због руских акција у Украјини, рекавши да такво тело не би имало легитимитет и да је неприхватљиво за Москву. "Што се… »

РТВ 01.12.2022
МОСКВА - Портпарол Кремља Дмитриј Песков осудио је данас позиве Европске уније да се успостави суд за ратне злочине због руских акција у Украјини, рекавши да такво тело не би имало легитимитет и да је неприхватљиво за Москву… »

Вести дана »