Povezane vesti
Dali su mi bebu, a ja U teškoj heroinskoj krizi! Ispovest zvezde serije "Klan" - Stid me je bilo da umrem pred detetom!
Mondo 01.12.2022
Glumac kog je domaća publika upoznala u hit seriji "Klan" i filmu "Nečista krv", Feđa Štukan progovorio je o teškim trenucima u životu, porocima i borbi s heroinom. Glumac kog je domaća publika upoznala u hit seriji "Klan" i filmu "Nečista krv", Feđa… »
"Dali su mi bebu u naručje, a moje ruke su bile zagnojene od heroina" Teška ispovest zvezde serije Klan: "Stid me je bilo da…
Blic 01.12.2022
Feđa Štukan, domaćoj publici poznat po ulogama u filmu "Nečista krv - greh predaka" i seriji "Klan", u velikoj ispovesti za "Blic" govorio je o teškim trenucima u životu, porocima i tome kako je uspeo da se iščupa iz pakla zvanog droga! Izazvao je veliko… »
Vesti dana »

Komemorativne šetnje širom Srbije: Beograđani stigli do železničke stanice na Novom Beogradu, ispred SNS-a u Nišu kordon policije(VIDEO, FOTO)
Danas pre 24 minutajoš 58 povezanih

"Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene": Oglasila se Sandra Božić: Eskaliralo je sve ono na šta smo upozoravali prethodnih meseci
Blic pre 45 minutajoš 26 povezanih

Milojević svestan snage Porta, ali veruje u svoj tim: Mogu da osvoje Ligu Evrope, a mi možemo bolje nego protiv Seltika
Euronews pre 19 minutajoš 29 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 106 povezanih