Повезане вести
"ХИВ је хронично стање са којим може да се остари": Стручњаци апелују на редовно тестирање
Еуроневс 01.12.2022
Епидемија вируса ХИВ у Србији већ неколико година уназад је стабилна. Број новооболелих није драстично порастао, али се и не смањује на чему сви заједно морамо да радимо, рекла је за Еуроневс Србија др Дубравка Салемовић… »
"Пријатељи су ме одбацили, породица заборавила.: Ја сам за њих сидаш!" Исповест ХИВ позитивног младића: Сумњам да ме је…
Блиц 01.12.2022
- Сазнао сам да је исти човек који је мене заразио ХИВ-ом, такође заразио још двоје људи. Један момак је извршио суицид када је сазнао, а тек је био напунио 18 година - речи су младића Д. В. (идентитет познат редакцији) који је… »
Без пандемије ХИВ-а до 2030.Године?! Деца у школама су брутална: "Замислите шта би тек урадила да је неки вршњак заражен…
Курир 01.12.2022
У Србији и свету данас, 1. децембра, обележава се Светски дан борбе против ХИВ-а. Пандемија узрокована ХИВ-ом је и даље главни јавно здравствени глобални изазов, која је до краја 2021. године према проценама УНАИДС-а однела више… »
Светски дан борбе против ХИВ-а: Инфициране 152 особе у Србији
РТВ 01.12.2022
БЕОГРАД - У Србији су у периоду јануар-новембар ове године дијагностиковане и пријављене 152 особе инфициране ХИВ, што је за четвртину више него у истом периоду прошле године, али је за 13 одсто мање у поређењу са истим… »
Данас се обележава светски дан борбе против ХИВ-а: Од почетка године у Србији 152 особе оболеле
Курир 01.12.2022
Поводом Светског АИДС дана, 1. децембра, УНАИДС (Програм Уједињених нација) позива да размотримо неједнакости које коче напредак у окончању пандемије АИДС-а. Слоган овогодишње кампање – "Изједначимо" је позив да заједничким… »
Србија од почетка године дијагностиковала 152 оболела од ХИВ-а Ево шта је и даље највећи ризик!
Ало 01.12.2022
Од почетка године у Србији је код 152 особе дијагностификован ХИВ, што је за четвртину више него у поређењу са истим периодом прошле године, речено је на скупу поводом Светског дана борбе против ХИВ-а. Више од половине оболелих… »
Вести дана »
Јокић водио Денвер до нестварног преокрета у НБА: Кад је било најважније погодио све што је шутнуо
Мондо пре 23 минутајош 21 повезана
Облачно, са слабом кишом – понегде због магле видљивост испод 200 метара
РТС пре 1 сатјош 5 повезаних
Русија раскинула војне споразуме са Канадом, Француском и Португалом
Спутник пре 3 минутајош 1 повезана
Русија покренула масовни напад на Украјину; настављају се преговори Кијева и САД
РТС пре 14 минутајош 5 повезаних