Povezane vesti
Dao sam mu svu original garderobu! Filip Car osuo paljubu po Kristijanu - "Bio sam fer, a on je počeo da priča o meni"
Mondo 01.12.2022
Filip Car izneo je do sada nepoznate detalje o njegovom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Filip Car izneo je do sada nepoznate detalje o njegovom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Kristijan Golubović i Filip Car bili su zajedno učesnici jedne sezone… »
"Kad sam smršao, svu garderobu sam mu dao" Filip Car osuo rafalnu paljbu po Goluboviću, najstrašnije ga ponizio
Kurir 01.12.2022
Filip Car izneo je do sada nepoznate detalje o njegovom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. U neformalnom razgovoru sa pojedinim zadrugarima, pomenuo je pomalo ironično, kako Kristijan na jednoj televiziji sada vodi emisiju. I tom prilikom uputio par… »
Vesti dana »
Stevanović (Fondacija Ćuruvija): Vlast nema nameru da omogući REM-u da radi po zakonu
Beta pre 45 minutajoš 46 povezanih
(Foto) Jezivi prizori iz Kijeva: Ljudi u panici kroz prozore beže ispred plamena koji guta zgradu
Blic pre 4 satijoš 21 povezana
Kočić o pomilovanju novosadske grupe: Vučić zloupotrebio funkciju i sprečio oslobađajuću presudu (VIDEO)
Insajder pre 40 minutajoš 44 povezane
Miholjsko leto stiže u Srbiju: Temperature do 25°C, meteorolog za Euronews Srbija otkriva koliko će potrajati
Euronews pre 2 satajoš 37 povezanih
Kreni-promeni: Diplomatska predstavništva opstruišu prijave za glasanje u inostranstvu
Radio 021 pre 8 satijoš 25 povezanih