Povezane vesti
Dao sam mu svu original garderobu! Filip Car osuo paljubu po Kristijanu - "Bio sam fer, a on je počeo da priča o meni"
Mondo 01.12.2022
Filip Car izneo je do sada nepoznate detalje o njegovom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Filip Car izneo je do sada nepoznate detalje o njegovom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Kristijan Golubović i Filip Car bili su zajedno učesnici jedne sezone… »
"Kad sam smršao, svu garderobu sam mu dao" Filip Car osuo rafalnu paljbu po Goluboviću, najstrašnije ga ponizio
Kurir 01.12.2022
Filip Car izneo je do sada nepoznate detalje o njegovom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. U neformalnom razgovoru sa pojedinim zadrugarima, pomenuo je pomalo ironično, kako Kristijan na jednoj televiziji sada vodi emisiju. I tom prilikom uputio par… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 32 povezane
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 16 minutajoš 28 povezanih
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 36 minutajoš 25 povezanih
Opština Vlasotince poziva građane da preko državnog programa “Svoj na svome” urede imovinska prava
Jugmedia pre 3 satajoš 46 povezanih
Lazarević: Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima od danas u funkciji
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih