Povezane vesti
Tanja Savić otkrila da stalno šalje pruke bivšem mužu!
Svet plus 02.12.2022
Tanja Savić otkrila da stalno šalje pruke bivšem mužu ali joj on ne odgovara. Pevačica kaže da su ga se sinovi uželeli i da bi hteli da ga vide... Pevačica Tanja Savić zadnjih nekoliko godina vodi ozbiljnu bitku sa sada već bivšim mužem… »
Tanja Savić ima novog dečka Nikad više nije blistala od sreće: "Ispunjena sam, zaslužila sam to"
Blic 02.12.2022
Pevačica Tanja Savić prošla je kroz težak period kada se borila za starateljstvo nad svojom decom, sinovima Maksimom i Đorđem. Tada je tvrdila da joj njen sada već bivši suprug nije dozvoljavao da vidi decu, a javnost je bila upoznata sa svakim… »
„Ja sam najbolja za srpski jezik, volim da pišem sastave, a sinovi mi kidaju matematiku“: Tanja Savić o deci i novom…
Nova 02.12.2022
Tanja Savić prošla je kroz težak period borbe za starateljstvo nad sinovima, a sada je odlučila da otvoreno ispriča kako sada stoje stvari. Pevačica je za Nova.rs otkrila kakav odnos ima sa decom, da li se čuje sa bivšim mužem, ali i da li ima… »
Vesti dana »
(Video) Kataklizmične scene u Los Anđelesu: Objavljen snimak širenja požara: Buktinja guta sve pred sobom, gust dim prekriva naselja, sve nestaje u crnom oblaku
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika: Stotine teško i potpuno alkoholisanih
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
Tzv. Kosovska policija izvršila još jedan pretres: Na meti kancelarije Dunav osiguranja u Severnoj Mitrovici (video)
Kurir pre 49 minutajoš 20 povezanih
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 14 minutajoš 18 povezanih