Povezane vesti
Tamara otkrila kako ju je fudbaler zaveo! Posle 15 dana su počeli da žive zajedno - "Odgovorila sam mu na petu poruku"
Mondo 02.12.2022
Tamara Milutinović uživa u ljubavi s fudbalerom Darkom Jevtićem, a sada je otkrila kako su se upoznali i ko se prvi javio. Tamara Milutinović uživa u ljubavi s fudbalerom Darkom Jevtićem, a sada je otkrila kako su se upoznali i ko se prvi javio… »
Pevačica otkrila kako se smuvala sa fudbalerom! Tamara odgovorila posle pete poruke, a nakon 15 dana počeli da žive zajedno!
Kurir 02.12.2022
Pevačica Tamara Milutinović već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa fudbalerom Darkom Jevtićem. Iako izbegava da priča o privatnom životu, Tamara je sada napravila izuzetak, te je otkrila kako je otpočela njihova veza. - Darko i ja smo se upoznali preko… »
Vesti dana »

Tužne slike iz kampusa: Policija ispred i u zgradi Filozofskog fakulteta, studenti tvrde da je pogažena autonomija Univerziteta (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 41 minutajoš 35 povezanih

Evrobasket: Crna Gora izdržala poluvreme protiv Nemačke, Portugal napravio prvo iznenađenje
BBC News pre 11 minutajoš 56 povezanih

Putin odbio napad na Zelenskog! Zašto je odbio Orešnikom da gađa ukrajinskog predsednika!
Alo pre 3 satajoš 30 povezanih