Повезане вести

Ко је највећи кривац за испадање Србије са Мундијала – хит коментари и реалност репрезентације

Ко је највећи кривац за испадање Србије са Мундијала – хит коментари и реалност репрезентације

Нова 03.12.2022
Јавност је много очекивала, али мало добила Фудбалска репрезентација Србије опростила се од Мундијала у Катару већ у групној фази, јер је из три меча сакупила свега један бод. „Орлови“ су од првог дуела са Бразилом (0:2) имали… »
Богдановић: Жена ми је рекла да нисам погрешио, требало је само да кажем "одређене супруге"

Богдановић: Жена ми је рекла да нисам погрешио, требало је само да кажем "одређене супруге"

Радио 021 03.12.2022
Стручни консултант РТС-а Раде Богдановић је после утакмице репрезентације Србије са Швајцарском покушао да објасни своју изјаву о супругама фудбалера, која је наишла на осуду дела јавности. Богдановић се није извинио, казао је да… »
Богдановић: Жена ми рекла да нисам погрешио, требало да кажем „одређене супруге“

Богдановић: Жена ми рекла да нисам погрешио, требало да кажем „одређене супруге“

Н1 Инфо 03.12.2022
Стручни консултант Радио-телевизије Србије Раде Богдановић је после утакмице репрезентације Србије са Швајцарском покушао да објасни своју изјаву о супругама фудбалера, која је наишла на осуду дела јавности. Богдановић се није… »
ВИДЕО Шта се дешавало у хотелу: Српски јутјубер упао у смештај српских фудбалера у Катару

ВИДЕО Шта се дешавало у хотелу: Српски јутјубер упао у смештај српских фудбалера у Катару

Нова 03.12.2022
Деловало је да су српски фудбалери потпуно изоловани од свих, али можда ипак није било тако. Фудбалери Србије елиминисани су са Мундијала након пораза од Швајцарске са 3:2 у трећем колу групе Г, а онда су испливала многа питања… »
Сви проблеми Србије у Катару: Како се распала Пиксијева „бесна машина“

Сви проблеми Србије у Катару: Како се распала Пиксијева „бесна машина“

Нова 03.12.2022
Проклетство фудбала је да вас некако увек минути деле од хероја или трагичара, да један потез одлучује о проласку у следећу рунду, али и то да сви знају све након што судија одсвира крај. Директно извештавање из Катара доноси… »
Познато када се фудбалери враћају у Србију након елиминације

Познато када се фудбалери враћају у Србију након елиминације

Нова 03.12.2022
Познато је кад се фудбалери враћају у Србију. Директно извештавање из Катара доноси вам м&м’с. Фудбалери Србије ће у 11 по локалном, односно у 9 по српском времену кренути из Дохе. Авион из Катара би требало да слети на аеродром… »
Податак који ће тек да пече: Србија би била прва у групи, а овако нас разбија једно питање

Податак који ће тек да пече: Србија би била прва у групи, а овако нас разбија једно питање

Нова 03.12.2022
Србија је завршила Светско првенство након групне фазе, а све је могло да буде другачије. Директно извештавање из Катара доноси вам м&м’с. Србија је освојила само један бод у три сусрета. Два пораза од Швајцарске са 3:2 и од… »
Митровић ју је видео на трибинама и на три секунде заборавио сав бол ВИДЕО

Митровић ју је видео на трибинама и на три секунде заборавио сав бол ВИДЕО

Нова 03.12.2022
Ако вас неко пита шта је љубав, нека вам и овај снимак остане при руци. Директно извештавање из Катара доноси вам м&м’с. Србија је елиминисана са Мундијала након пораза од Швајцарске са 3:2 у трећем колу Светског првенства… »
Све фотографије и снимци хаоса: Простачки потези, Вања гушио Џаку, псовке судији, расекотина и шамари навијача

Све фотографије и снимци хаоса: Простачки потези, Вања гушио Џаку, псовке судији, расекотина и шамари навијача

Нова 03.12.2022
Србија је елиминисана са Мундијала. Швајцарска је са 3:2 избацила "орлове" са Светског првенства у сусрету које су обележиле тензије. Директно извештавање из Катара доноси вам м&м’с. Успели су Швајцарци да преокрену након што је… »
ВИДЕО Мемедовић тражио од Богдановића да се извини женама: Његова прича о критици супруге је изазвала цунами реакција

ВИДЕО Мемедовић тражио од Богдановића да се извини женама: Његова прича о критици супруге је изазвала цунами реакција

Нова 03.12.2022
Одговор Радета Богдановића на оптужбе да је лоше резултате фудбалера свалио на супруге. Директно извештавање из Катара доноси вам м&м’с. Фудбалери Србије су поражени са 3:2 од Швајцарске у трећем колу групне фазе Мундијала, а… »
Србија срушила снове и легенди: Погледајте реакцију Етоа на гол Камеруна, прекинуо славље због „орлова“ ВИДЕО

Србија срушила снове и легенди: Погледајте реакцију Етоа на гол Камеруна, прекинуо славље због „орлова“ ВИДЕО

Нова 03.12.2022
Пред последње коло у групи Г све екипе су имале математичке шансе да изборе пролазак даље. Директно извештавање из Катара доноси вам м&м’с. Камерун је успео да савлада Бразил са 1:0 касним поготком Винсента Абубакара у 92… »
„Ја сам у животу имао три ауторитета“: Како се Раде Богдановић „извинио“ због изјава о женама фудбалера на РТС (ВИДЕО)…

„Ја сам у животу имао три ауторитета“: Како се Раде Богдановић „извинио“ због изјава о женама фудбалера на РТС (ВИДЕО)…

Данас 03.12.2022
Стручни консултант РТС-а Раде Богдановић имао је поново наступ на тој телевизији након јучерашње утакмице репрезентације Србије, а и поред захтева водитеља програма Јована Мемедовића да то учини, успешно је избегао да упути… »

Вести дана »