Povezane vesti
SAD sam gledala utakmicu i nikad više: Milica Pavlović navijala za Orlove, spomenula i provokacije - "Meni nije dobro"
Mondo 03.12.2022
Pevačica pred kraj meča Srbija-Švajcarska objavila stori na Instagramu - njeno lice je sve reklo! Pevačica pred kraj meča Srbija-Švajcarska objavila stori na Instagramu - njeno lice je sve reklo! Pevačica Milica Pavlović pomno je pratila naše… »
"One provokacije, meni nije dobro" Milica Pavlović besna na postupak Šaćirija, ne može da dođe sebi
Kurir 03.12.2022
Pevačica Milica Pavlović pomno je pratila naše reprezentativce tokom Svetskog prvenstva u Kataru, te je tako ispratila i utakmicu između Srbije i Švajcarske. Međutim, ponašanje pojedinih fudbalera ju je potpuno izbacilo iz takta. U toku odlučujućeg meča… »
Vesti dana »

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 41 povezana

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih

„Da nam deca nesmotreno idu u školu“: Vranjanka sa kontramitinga postala hit na mrežama zbog lapsusa – VIDEO
Rešetka pre 1 satjoš 29 povezanih

Visoke temperature i rizik od požara u Srbiji: požar na Divčibarima i upozorenja RHMZ
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 44 povezane