Povezane vesti
Putniković: Čini mi se da će od priče o ruskoj nafti najviše profitirati SAD
Insajder 03.12.2022
Jelica Putniković sa portala Energija Balkana kaže za RTS da je opala tražnja za sirovom naftom i da je njena cena počela da pada na svetskim berzama. "Čini mi se da će od cele priče o ruskoj nafti najviše profitirati Amerika", navodi… »
Putniković o ruskoj nafti: "Čini mi se da će najviše profitirati SAD"
Blic 03.12.2022
Jelica Putniković sa portala Energija Balkana kaže da je opala tražnja za sirovom naftom i da je njena cena počela da pada na svetskim berzama. "Čini mi se da će od cele priče o ruskoj nafti najviše profitirati Amerika", navodi Putnikovićeva… »
Putniković: Opada potražnja za sirovom naftom, cena počela da pada na berzama
N1 Info 03.12.2022
Jelica Putniković sa portala Energija Balkana kaže za RTS da je opala tražnja za sirovom naftom i da je njena cena počela da pada na svetskim berzama. "Čini mi se da će od cele priče o ruskoj nafti najviše profitirati Amerika", navodi Putniković… »
Vesti dana »

(VIDEO) Studenti blokirali ulaze u Skupštinu grada Novog Sada, pozivaju građane da im se pridruže
N1 Info pre 5 satijoš 4 povezane

(VIDEO) Interventna policija pendrecima tukla novosadske studente koji su oko ponoći blokirali Skupštinu grada
N1 Info pre 12 minutajoš 3 povezane

(Foto) srbija se zabelela: Nagli pad temperature doneo sneg i mraz: Rhmz najavljuje žuti meteoalar
Blic pre 9 satijoš 5 povezanih

Dačić: Srpska policija nikada u svojoj istoriji nije koristila nezakonita sredstva, pa ni 15. marta
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

Tužilaštvo formiralo predmet o slučaju "zvučni top": Ispituje masovni incident tokom protesta u Ulici kralja Milana
Blic pre 8 satijoš 2 povezane