Povezane vesti
Putniković: Čini mi se da će od priče o ruskoj nafti najviše profitirati SAD
Insajder 03.12.2022
Jelica Putniković sa portala Energija Balkana kaže za RTS da je opala tražnja za sirovom naftom i da je njena cena počela da pada na svetskim berzama. "Čini mi se da će od cele priče o ruskoj nafti najviše profitirati Amerika", navodi Putnikovićeva… »
Putniković o ruskoj nafti: "Čini mi se da će najviše profitirati SAD"
Blic 03.12.2022
Jelica Putniković sa portala Energija Balkana kaže da je opala tražnja za sirovom naftom i da je njena cena počela da pada na svetskim berzama. "Čini mi se da će od cele priče o ruskoj nafti najviše profitirati Amerika", navodi Putnikovićeva. Jelica… »
Putniković: Opada potražnja za sirovom naftom, cena počela da pada na berzama
N1 Info 03.12.2022
Jelica Putniković sa portala Energija Balkana kaže za RTS da je opala tražnja za sirovom naftom i da je njena cena počela da pada na svetskim berzama. "Čini mi se da će od cele priče o ruskoj nafti najviše profitirati Amerika", navodi Putniković. Jelica… »
Vesti dana »
Mbape optužio Prestijanija za rasizam: Očekuje se da UEFA pokrene istragu!
Hot sport pre 27 minutajoš 33 povezane
Najstrašnija scena zime u Srbiji: Čovek stoji usred surove mećave na Goliji, snimak koji je zaprepastio sve!
Telegraf pre 2 minutajoš 20 povezanih
Vučić posle sastanka sa Modijem: Izrazito prijateljski i sadržajan razgovor; Indija dolazi na Ekspo
RTS pre 2 minutajoš 14 povezanih
"Trampovi napori doveli do značajnog napretka" oglasio se Vitkof - nastavljaju se pregovori u Ženevi
Večernje novosti pre 37 minutajoš 14 povezanih
Murinjo: Na svakom stadionu gde Vinisijus igra, uvek se nešto desi
Danas pre 12 minutajoš 17 povezanih