Povezane vesti
Putniković: Čini mi se da će od priče o ruskoj nafti najviše profitirati SAD
Insajder 03.12.2022
Jelica Putniković sa portala Energija Balkana kaže za RTS da je opala tražnja za sirovom naftom i da je njena cena počela da pada na svetskim berzama. "Čini mi se da će od cele priče o ruskoj nafti najviše profitirati Amerika", navodi Putnikovićeva… »
Putniković o ruskoj nafti: "Čini mi se da će najviše profitirati SAD"
Blic 03.12.2022
Jelica Putniković sa portala Energija Balkana kaže da je opala tražnja za sirovom naftom i da je njena cena počela da pada na svetskim berzama. "Čini mi se da će od cele priče o ruskoj nafti najviše profitirati Amerika", navodi Putnikovićeva. Jelica… »
Putniković: Opada potražnja za sirovom naftom, cena počela da pada na berzama
N1 Info 03.12.2022
Jelica Putniković sa portala Energija Balkana kaže za RTS da je opala tražnja za sirovom naftom i da je njena cena počela da pada na svetskim berzama. "Čini mi se da će od cele priče o ruskoj nafti najviše profitirati Amerika", navodi Putniković. Jelica… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Ruski vlasnici su pristali da prodaju svoj deo vlasništva u NIS-u
NIN pre 20 minutajoš 47 povezanih
Uhapšeni zbog zlostavljanja i mučenja Namamili ga u stan, pa snimali kako ga tuku
Alo pre 1 satjoš 26 povezanih
Nakon prekida štrajka glađu: Hrka i dalje ispred Skupštine Srbije, Jaćimović kod zgrade Banovine
NIN pre 6 satijoš 14 povezanih
Narodna banka dobila upozorenje na sankcije zbog NIS! Jorgovanka Tabaković: To bi značilo blokadu svih plaćanja
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih