Povezane vesti

„Ostavio sam iza sebe sve ružno što mi se dogodilo“: Oženio se Nišlija koji je brutalno pretučen uoči svadbe FOTO

„Ostavio sam iza sebe sve ružno što mi se dogodilo“: Oženio se Nišlija koji je brutalno pretučen uoči svadbe FOTO

Nova 03.12.2022
Nišlija S. Ž. (29), kojeg je bez ikakvog povoda na ulici pretukao M. J. (18) i to samo osam dana pre zakazane svadbe, uprkos teškoj povredi, ostvario je svoju želju i venčao se sa verenicom R. R. (25) Svadbeno veselje bilo je dovedeno u pitanje jer… »
Oženio se brutalno pretučen Nišlija: Mladić (18) ga iz čista mira napao na ulici 8 dana pred svadbu, ali ništa ga nije…

Oženio se brutalno pretučen Nišlija: Mladić (18) ga iz čista mira napao na ulici 8 dana pred svadbu, ali ništa ga nije…

Blic 03.12.2022
Nišlija S. Ž. (29), kojeg je bez ikakvog povoda na ulici pretukao M. J. (18) i to samo osam dana pre zakazane svadbe, uprkos teškoj povredi, ostvario je svoju želju i venčao se sa verenicom R. R. (25). Svadbeno veselje bilo je dovedeno u pitanje jer… »
Oženio se Nišlija kojem je pred venčanje nasilnik slomio vilicu: Junački izdržao svadbu

Oženio se Nišlija kojem je pred venčanje nasilnik slomio vilicu: Junački izdržao svadbu

Telegraf 03.12.2022
Objašnjavao je pokušao da smiri situaciju ali da se uzalud trudio. Nišlija S. Ž. (29), koji je 22. novembra brutalno pretučen usled čega je zadobio i prelom vilice, nije dozvolio da mu trauma i bolovi pokvare najsrećniji dan u životu, pa se u… »

Vesti dana »