Povezane vesti
Vučić sa delegacijama kompanija iz Kine i UAE o saradnji u oblasti medicine, nauke, veštačke inteligencije
Euronews 03.12.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je sa prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao o saradnji u oblastima medicine, nauke i drugim temama. "Sa dragim prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao sam o saradnji u oblastima medicine, nauke, razvoja… »
Vučić se sastao sa predstavnicima Kine i UAE: Razgovarali smo o saradnji u oblastima medicine
Telegraf 03.12.2022
"Sa dragim prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao sam o saradnji u oblastima medicine, nauke, razvoja veštačke inteligencije i najnovijih tehnologija" Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijama kompanije Sinofarm i… »
Vučić: Sa prijateljima iz Kine i UAE o saradnji u oblasti medicine i nauke
RTS 03.12.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je sa prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao o saradnji u oblastima medicine, nauke i drugim temama. "Sa dragim prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao sam o saradnji u oblastima medicine, nauke, razvoja… »
"Ovaj veliki lider ostavio je legat" Vučić se upisao u knjigu žalosti povodom smrti bivšeg predsednika Kine
Telegraf 03.12.2022
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vućić upisao se u knjigu žalosti u ambasadi Narodne Republike Kine, povodom smrti Điang Cemina. Povodom smrti nekadašnjeg generalnog sekretara KP Kine predsednika NR Kine Điang Cemina, predsednik Srbije… »
Vesti dana »

Kod beogradskog Londona protest "Nismo vaše mete", blokade i odavanje pošte u više gradova Srbije
RTS pre 48 minutajoš 62 povezane

Pušteni na slobodu studenti niškog Univerziteta uhapšeni sinoć posle protesta
Beta pre 7 satijoš 18 povezanih

Postupci protiv 11 osoba „zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu“
Vreme pre 3 satajoš 22 povezane

Ukrajinske vlasti: Cela porodica stradala u udaru ruskih dronova na Zaporožje
N1 Info pre 48 minutajoš 18 povezanih