Povezane vesti
Vučić sa delegacijama kompanija iz Kine i UAE o saradnji u oblasti medicine, nauke, veštačke inteligencije
Euronews 03.12.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je sa prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao o saradnji u oblastima medicine, nauke i drugim temama. "Sa dragim prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao sam o saradnji u oblastima medicine, nauke, razvoja… »
Vučić se sastao sa predstavnicima Kine i UAE: Razgovarali smo o saradnji u oblastima medicine
Telegraf 03.12.2022
"Sa dragim prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao sam o saradnji u oblastima medicine, nauke, razvoja veštačke inteligencije i najnovijih tehnologija" Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa delegacijama kompanije Sinofarm i Instituta… »
Vučić: Sa prijateljima iz Kine i UAE o saradnji u oblasti medicine i nauke
RTS 03.12.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da je sa prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao o saradnji u oblastima medicine, nauke i drugim temama. "Sa dragim prijateljima iz NR Kine i UAE razgovarao sam o saradnji u oblastima medicine, nauke, razvoja… »
"Ovaj veliki lider ostavio je legat" Vučić se upisao u knjigu žalosti povodom smrti bivšeg predsednika Kine
Telegraf 03.12.2022
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vućić upisao se u knjigu žalosti u ambasadi Narodne Republike Kine, povodom smrti Điang Cemina. Povodom smrti nekadašnjeg generalnog sekretara KP Kine predsednika NR Kine Điang Cemina, predsednik Srbije Aleksandar… »
Vesti dana »

Šok! Evropa "minira" sastanak Trampa i Putina: Zvaničnici EU i Ukrajine ponudili kontrapredlog, žele da budu uključeni u pregovore!
Kurir pre 42 minutajoš 27 povezanih

Debakl Čukaričkog u Surdulici: Radnik "plesao" za prvi trijumf u sezoni, Brđani bez rešenja
Telegraf pre 22 minutajoš 41 povezana

Tragedija - Preminuo fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 42 minutajoš 25 povezanih

Da li bi Ankoridž na Aljasci mogao biti mesto istorijskog sastanka; Makron: Budućnost Ukrajine se ne može odrediti bez Ukrajinaca
RTS pre 1 satjoš 150 povezanih

Region "gori": U Hrvatsku sutra stiže strašna vremenska nepogoda, izdato hitno upozorenje
Telegraf pre 6 satijoš 27 povezanih