Povezane vesti

Lažne dojave o bombama dobile sve škole u Novom Pazaru

Dnevnik 03.12.2022
NOVI PAZAR: Dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi upućene su svim srednjim školama u Novom Pazaru, preneo je indeksonline.rs. Prema ranije utvrđenoj proceduri, objekti su evakuisani, a učenici su vraćeni na nastavu tek pošto su ekipe MUP-a… »

Lažne dojave o bombama u školama u Novom Pazaru

RTV 03.12.2022
NOVI PAZAR - Dojave o podmetnutim eksplozivnim napravama u svim srednjim školama u Novom Pazaru, koje su dobili putem i-mejl adrese, bile su lažne, utvrdile su ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova pregledom objekata, preneo je danas RTS. Kako saznaje… »

Evakuacija u Novom Pazaru: Dojave o bombama u srednjim školama bile lažne

Blic 03.12.2022
Dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi upućene danas svim srednjim školama u Novom Pazaru bile su lažne, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u Novi Pazar. To je utvrđeno nakon što su pripadnici MUP-a evakuisali učenike i zaposlene i izvršili… »

MUP: Dojave o bombama u školama u Novom Pazaru bile su lažne

Danas 03.12.2022
Dojave o podmetnutim eksplozivnim napravama u svim srednjim školama u Novom Pazaru, koje su dobili putem i-mejl adrese, bile su lažne, utvrdile su ekipe Ministarstva unutrašnjih poslova pregledom objekata, preneo je danas RTS. Kako saznaje Javni… »

Dojave o bombama dobile škole u Novom Pazaru, policija utvrdila da su sve bile lažne

Euronews 03.12.2022
Dojave o podmetnutim eksplozivnim naprtavama u svim srednjim školama u Novom Pazaru, koje su dobili putem imejl adrese, bile su lažne, utvrdile su ekipe MUP-a pregledom objekata. Kako saznaje RTS, skoro sve škole su dobile anonimne dojave putem imejl… »

Nove dojave o bombama: Evakuacija u školama

B92 03.12.2022
Dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi, prema do sada pristiglim informacijama, upućene su svim srednjim školama u Novom Pazaru, preneo je Indeksonline. Prema ranije utvrđenoj proceduri, objekti su evakuisani, a učenici će biti vraćeni na nastavu… »

Lažne dojave o podmetnutim bombama u školama u Novom Pazaru

RTS 03.12.2022
Dojave o podmetnutim eksplozivnim naprtavama u svim srednjim školama u Novom Pazaru, koje su dobili putem imejl adrese, bile su lažne, utvrdile su ekipe MUP-a pregledom objekata. Kako saznaje RTS, skoro sve škole su dobile anonimne dojave putem imejl… »

Lažne dojave o bombama u školama u Novom Pazaru: Đaci prekinuli nadoknadu časova zbog poplava

Telegraf 03.12.2022
Đaci, profesori i drugi zaposleni, prema već utvđenoj proceduri, napustili su školske prostorije. Dojave o podmetnutim eksplozivnim naprtavama u svim srednjim školama u Novom Pazaru, koje su dobili putem imejl adrese, bile su lažne, utvrdile su… »

Vesti dana »