Povezane vesti
Vučević: Uvođenje obaveznog vojnog roka politička odluka
Nova 03.12.2022
Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da je uvođenje obaveznog vojnog roka politička odluka, koja će biti zasnovana na proceni najodgovornijih i najstručnijih ljudi u Ministarstvu i Generalštabu. Naveo je da je spreman da preuzme odgovornost da, kada… »
Vučević o vojnom roku: Procenjivaće se da li je to u interesu odbrane Srbije
N1 Info 03.12.2022
Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da je uvođenje obaveznog vojnog roka politička odluka, koja će biti zasnovana na proceni najodgovornijih i najstručnijih ljudi u Ministarstvu i Generalštabu i da je spreman da preuzme odgovornost da, kada… »
Vučević: Uvođenje obaveznog vojnog roka politička odluka, spreman sam da preuzmem odgovornost posle analize
Danas 03.12.2022
Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da je uvođenje obaveznog vojnog roka politička odluka, koja će biti zasnovana na proceni najodgovornijih i najstručnijih ljudi u Ministarstvu i Generalštabu i da je spreman da preuzme odgovornost da, kada… »
Miloš Vučević: O vojnom roku posle analiza
Insajder 03.12.2022
Vesti dana »
Tužilac obavio uviđaj, naložio tehnički pregled tramvaja koji je udario u zgradu
Insajder pre 2 minutajoš 113 povezane
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji uz žuti meteoalarm i najavu tropskih dana
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 27 povezanih
Ubrzana procedura za sticanje statusa „energetski ugroženog kupca“ preko eUprave: Umanjenje računa od 20 do 60 odsto
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 2 minutajoš 8 povezanih
Požega, Čačak, Lučani i Gornji Milanovac bez vode zbog kvara na vodovodnoj mreži
Danas pre 53 minutajoš 20 povezanih