Povezane vesti
Vučević: Uvođenje obaveznog vojnog roka politička odluka
Nova 03.12.2022
Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da je uvođenje obaveznog vojnog roka politička odluka, koja će biti zasnovana na proceni najodgovornijih i najstručnijih ljudi u Ministarstvu i Generalštabu. Naveo je da je spreman da preuzme odgovornost… »
Vučević o vojnom roku: Procenjivaće se da li je to u interesu odbrane Srbije
N1 Info 03.12.2022
Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da je uvođenje obaveznog vojnog roka politička odluka, koja će biti zasnovana na proceni najodgovornijih i najstručnijih ljudi u Ministarstvu i Generalštabu i da je spreman da preuzme odgovornost da, kada… »
Vučević: Uvođenje obaveznog vojnog roka politička odluka, spreman sam da preuzmem odgovornost posle analize
Danas 03.12.2022
Ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je da je uvođenje obaveznog vojnog roka politička odluka, koja će biti zasnovana na proceni najodgovornijih i najstručnijih ljudi u Ministarstvu i Generalštabu i da je spreman da preuzme odgovornost da, kada… »
Miloš Vučević: O vojnom roku posle analiza
Insajder 03.12.2022
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Evropa stoji iza Ukrajine": Makron posle sastanka sa Zelenskim: "Pozdravljam Trampa i njegove napore ka prekidu vatre"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane