Povezane vesti
Nije bilo sumnje - Micić MVP!
Sportske.net 03.12.2022
Posle onih kritika Ergina Atamana, Vasilije Micić je odgovorio na najbolji mogući način. Malo je falilo da zabeleži i tripl-dabl u pobedi nad Olimpijakosom, nešto što se zaista teško viđa u evropskoj košarci. U statističkim kolonama su falili po skok i… »
Po deseti put: Micić MVP kola u Evroligi
Sport klub 03.12.2022
Vasilije Micić je izabran za najkorisnijeg igrača 11. kola Evrolige. Bek Efesa je umalo došao do tripl-dabla na meču sa Olimpijakosom. Ostvario je učinak od 18 poena, devet skokova i devet asistencija. To mu je jubilarno deseto MVP priznanje u EL, i… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 5 satijoš 9 povezanih

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 5 satijoš 5 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 5 satijoš 1 povezana

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 8 satijoš 3 povezane