Повезане вести

Црвена звезда повлачи дрес са бројем 11 у част Џајића

Црвена звезда повлачи дрес са бројем 11 у част Џајића

Политика 03.12.2022
Скупштина фудбалског клуба Црвена звезда потврдила је данас одлуку Управног одбора клуба о повлачењу дреса са бројем 11 у част Драгана Џајића, саопштио је клуб на свом званичном сајту. „Нема речи којима бих могао да се захвалим… »
Црвена звезда повлачи из употребе дрес са бројем 11 у част Драгана Џајића

Црвена звезда повлачи из употребе дрес са бројем 11 у част Драгана Џајића

Еуроневс 03.12.2022
У знак поштовања према Драгану Џајићу, дрес са бројем 11 се повлачи из употребе! Тим потезом, трећој Звездиној звезди ће се на још један начин одати признање за све оно што је учинио за клуб, а број 11 ће после 12 (посвећен… »
Џајић емотиван због повлачења дреса: Мислио сам да ће да ми потекне суза – до краја живота ћу помагати Звезди!

Џајић емотиван због повлачења дреса: Мислио сам да ће да ми потекне суза – до краја живота ћу помагати Звезди!

Хот спорт 03.12.2022
Још једном су му се захвалили. Још раније, Црвена звезда, донела је одлуку да се дрес са бројем 11 повуче из употребе у част Драгана Џајића. Ово ће бити трећи дрес повучен дрес у Звездиној историји, након броја 12 у част… »
Звезда повлачи дрес са бројем 11 у част Драгана Џајића

Звезда повлачи дрес са бројем 11 у част Драгана Џајића

Спорт клуб 03.12.2022
Скупштина фудбалског клуба Црвена звезда потврдила је одлуку Управног одбора о повлачењу дреса са бројем 11 по завршетку текуће сезоне, у част Драгана Џајића. „Нема речи којима бих могао да захвалим на великом признању као што… »

Вести дана »