Povezane vesti
Retorika se zaoštrava dok se čeka na konačni dogovor Beograda i Prištine
N1 Info 03.12.2022
Uskoro bi trebalo da dođe do sastanka na najvišem visokom nivou o Kosovu, odnosno da za isti sto sednu predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti. To je za prištinske medije najavio posrednik Evropske unije za dijalog Miroslav… »
Dačić: Vučić će odlučiti da li će u Tiranu, Srbija jasno rekla šta su crvene linije
Danas 03.12.2022
Sam predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, odlučiće da li će ići na samit Evropske unije i Zapadnog Balkana u utorak, 6. decembra, u Tirani, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić. Rekao je i da u vezi s predlozima rešenja odnosa s… »
Dačić: Vučić će odlučiti da li će u Tiranu, Srbija jasno rekla šta su crvene linije
Insajder 03.12.2022
Sam predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, odlučiće da li će ići na samit Evropske unije i Zapadnog Balkana u utorak, 6. decembra, u Tirani, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić. Rekao je i da u vezi s predlozima rešenja odnosa s… »
Dačić o predlozima rešenja: Srbija jasno rekla šta su naše crvene linije
N1 Info 03.12.2022
Da li će ići na samit Evropske unije i Zapadnog Balkana u Tiranu, odlučiće sam predsednik Srbije, rekao je šef diplomatije Ivica Dačić. O predlozima rešenja odnosa sa Prištinom, koji se stavljaju pred Srbiju, kaže - treba sačekati pa videti. „Svaki… »
Vesti dana »
Danas promenljivo oblačno i toplije, uveče vedro u svim krajevima
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane
Nova.rs: Priveden Gorski Matović, batinaš koji je tukao studente u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana
Počelo je! Vrata su zatvorena, opsadno stanje zbog Rusa: Sve vrvi od policije u Ženevi, Trampovi ljudi na licu mesta, Ukrajinci imali tajni sastanak
Blic pre 22 minutajoš 18 povezanih
Ističe rok za uplatu prve rate poreza na imovinu za 2026, kamata za kašnjenje
Euronews pre 7 minutajoš 11 povezanih
Košarka: Zlatibor prva prepreka ka polufinalu Kupa Radivoja Koraća
Subotica.com pre 1 satjoš 16 povezanih