Povezane vesti
Retorika se zaoštrava dok se čeka na konačni dogovor Beograda i Prištine
N1 Info 03.12.2022
Uskoro bi trebalo da dođe do sastanka na najvišem visokom nivou o Kosovu, odnosno da za isti sto sednu predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti. To je za prištinske medije najavio posrednik Evropske unije za dijalog Miroslav… »
Dačić: Vučić će odlučiti da li će u Tiranu, Srbija jasno rekla šta su crvene linije
Danas 03.12.2022
Sam predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, odlučiće da li će ići na samit Evropske unije i Zapadnog Balkana u utorak, 6. decembra, u Tirani, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić. Rekao je i da u vezi s predlozima rešenja odnosa s… »
Dačić: Vučić će odlučiti da li će u Tiranu, Srbija jasno rekla šta su crvene linije
Insajder 03.12.2022
Sam predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, odlučiće da li će ići na samit Evropske unije i Zapadnog Balkana u utorak, 6. decembra, u Tirani, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić. Rekao je i da u vezi s predlozima rešenja odnosa s… »
Dačić o predlozima rešenja: Srbija jasno rekla šta su naše crvene linije
N1 Info 03.12.2022
Da li će ići na samit Evropske unije i Zapadnog Balkana u Tiranu, odlučiće sam predsednik Srbije, rekao je šef diplomatije Ivica Dačić. O predlozima rešenja odnosa sa Prištinom, koji se stavljaju pred Srbiju, kaže - treba sačekati pa videti. „Svaki… »
Vesti dana »

Noć ispred SNS prostorija u Nišu: Kordon, jaja i burne reakcije građana na nasilje u Novom Sadu
Južne vesti pre 3 satajoš 19 povezanih

Rektor Madić o dešavanjima u Rektoratu: Nisam video nijednu lošu stvar
Beta pre 41 minutajoš 18 povezanih

Strašna Švedska nadigrala Tursku, da li smo na pomolu neviđene senzacije?
Nova pre 26 minutajoš 33 povezane

Nole na zalasku karijere ima jednu posebnu želju, da obuče dres Srbije u domovini!
Sportske.net pre 51 minutajoš 28 povezanih