Повезане вести

Реторика се заоштрава док се чека на коначни договор Београда и Приштине

Реторика се заоштрава док се чека на коначни договор Београда и Приштине

Н1 Инфо 03.12.2022
Ускоро би требало да дође до састанка на највишем високом нивоу о Косову, односно да за исти сто седну председник Србије Александар Вучић и премијер Косова Аљбин Курти. То је за приштинске медије најавио посредник Европске уније… »
Дачић: Вучић ће одлучити да ли ће у Тирану, Србија јасно рекла шта су црвене линије

Дачић: Вучић ће одлучити да ли ће у Тирану, Србија јасно рекла шта су црвене линије

Данас 03.12.2022
Сам председник Србије, Александар Вучић, одлучиће да ли ће ићи на самит Европске уније и Западног Балкана у уторак, 6. децембра, у Тирани, изјавио је данас министар спољних послова Србије, Ивица Дачић. Рекао је и да у вези с… »

Инсајдер 03.12.2022
Сам председник Србије, Александар Вучић, одлучиће да ли ће ићи на самит Европске уније и Западног Балкана у уторак, 6. децембра, у Тирани, изјавио је данас министар спољних послова Србије, Ивица Дачић. Рекао је и да у вези с… »
Дачић о предлозима решења: Србија јасно рекла шта су наше црвене линије

Дачић о предлозима решења: Србија јасно рекла шта су наше црвене линије

Н1 Инфо 03.12.2022
Да ли ће ићи на самит Европске уније и Западног Балкана у Тирану, одлучиће сам председник Србије, рекао је шеф дипломатије Ивица Дачић. О предлозима решења односа са Приштином, који се стављају пред Србију, каже - треба… »

Вести дана »